SEPHORA SHOPLOG | TARTE COSMETICS

donderdag 22 oktober 2020

 

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag plaats ik het eerste deel van mijn Sephora shoplog. Wij zijn laatst namelijk een weekend naar Parijs geweest en natuurlijk hoort er bij een bezoekje aan deze stad, ook een bezoekje aan Sephora. Ik heb hier meerdere dingen gekocht en heb ze voor jullie bij elkaar "gesorteerd" zodat ik ze per deel kan posten. Vandaag ga ik aan jullie laten zien wat ik hier gekocht heb van het merk Tarte Cosmetics. Tarte Cosmetics is dierproefvrij en heeft ook heelveel vegan make-up. 
Allereerst heb ik van de Tarteist Glossy Lip Paint 2 kleuren gekocht. De Glossy Lip Paint geeft de pigmentatie van een lipstick maar de glans van een gloss. Het is dus een hele gepigmenteerde lipgloss als je het zo bekijkt. De Glossy Lip Paint is een vegan product van Tarte. 

De Glossy Lip Paint's bevatten 6 ml per product en kosten €21,- per stuk.

De Glossy Lip Paint is er in 8 hele verschillende kleuren. Ik heb de kleuren Slay en Goals genomen. 


Dit is de kleur "Goals". Deze kleur wordt beschreven als een Rosy Nude.


Dit is de kleur "Slay". Dit is daarentegen weer een hele andere kleur als Goals - maar ook heel mooi. De kleur Slay wordt beschreven als Orchid.


Dit zijn de swatches van (links: slay, rechts: goals) de twee kleuren. Ik vind ze beide heel erg mooi, en op de foto zie je inderdaad heel goed terug hoe gepigmenteerd én hoe glossy ze zijn. De combi van en goed gepigmenteerd en glossy vind ik echt heel fijn.


Het volgende product dat ik heb gekocht van Tarte Cosmetics is een Amazonian Clay Blush. Deze blush is er in 13 kleuren, waarvan ze stuk voor stuk allemaal prachtig zijn. Ze noemen deze blushes ook de Amazonian Clay 12-Hours blush. Ik ben benieuwd of dit ook daadwerkelijk zo is.


Het patroontje in de blush zelf is al heel mooi - en ik vind sowieso deze kleur, Blissful - de favoriet van de 13 kleuren die er zijn. Wat ook heel bijzonder is aan deze blush is dat er vitamine E in zit. 

De blush bevat 5.6 gram en kost €31,-. 


Hier boven zien jullie een Swatch van de blush. Dit is een supermooie rozige kleur - online is deze heel vaak uitverkocht. Zoals jullie kunnen zien is de kleur super gepigmenteerd en is die ook heel mooi aan te brengen. Het product verspreid zich namelijk heel goed en blijft niet op 1 plek hangen. Nu nog zien of deze ook echt 12 uur blijft zitten.. De Tarte Shape Tape concealer.. Do I have to say more? Ik denk dat iedereen die zich een beetje bezig houd met make-up deze concealer wel kent, heeft of wil hebben. De Tarte Shape Tape concealer is iets waarvan ik gelijk denk: "Need it!!". Voor mij is dit de eerste keer dat ik hem aanschaf - en ik ben nu al helemaal gelukkig. Ik heb zelf de shade 12N fair neutral. Zoals jullie zometeen op de Swatch gaan zien is deze heel licht, ik koop mijn concealers ook altijd in 1 van de lichtste kleuren. 

Deze concealer is ook een vegan product en blijft, volgens de resultaten, tot wel 16 uur goed zitten en 12 uur lang zonder te gaan creasen.


Wauw. Zoals jullie kunnen zien is de coverage echt perfect. Ik ben nu al heel benieuwd om de concealer ook echt te gaan gebruiken. Ook bevat de concealer een aantal bijzondere ingrediënten, waaronder: mango butter. 

Dit was het eerste deel van mijn Sephora shoplog waarin ik jullie de producten, die ik gekocht heb van het merk Tarte Cosmetics, heb laten zien. Zijn jullie al bekend met dit merk?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.