BLOKKER SHOPLOG

donderdag 15 oktober 2020


Goedemorgen lieve lezers; vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie - even iets anders als normaal - namelijk een Blokker shoplog. Ik ben laatst naar de Blokker geweest en heb hier een aantal dingen voor in huis gehaald. Sinds ik uit huis ben vind ik het ontzettend leuk om te zien wat andere mensen allemaal kopen qua huishoudelijke spullen, vandaar dat ik besloot het zelf ook eens te delen. Ik ging eigenlijk voor een aantal dingen en kwam terug met van alles en nog wat. Lees verder om te zien wat ik gekocht heb.

Allereerst om te wassen en voor mijn kleren: Robijn intense geurbuiltjes: morgenfris. Deze zijn echt zó lekker! Ik heb hier ook het strijkwater van en vind dit echt lekker. Strijkwater is misschien iets wat niet echt nodig is, maar, ik word echt gelukkig van al deze lekkere geurtjes. Wanneer ik mijn kleding pak ruik ik al meteen de deurzakjes van Robijn, heerlijk.

Ook heb ik een extra fles Robijn Zwitsal wasverzachter gekocht. Mijn voorraad wasproducten groeit steeds meer, maar ach je kan nooit genoeg hebben. Vooral deze wasverzachter met Zwitsal geur.. 

Vanish PowerGel is altijd handig wanneer je vlekken in je kleding hebt die er met een "gewoon" wasje niet uitgaan. Altijd handig om te hebben.
Wat jullie hier zien zijn 2 opbergbakjes. Deze gebruik ik voor mijn voorraadkastje: hier zet ik mijn schoonmaakmiddel, flesjes en spuitjes in. Ook heb ik een afsluitbare doos gekocht voor mijn koffiebonen: ik vind dit er veel netter uit zien als een zak in de kast - en het sluit meteen goed af. 

In het midden heb ik 2 schalen: te gebruiken voor bijvoorbeeld salade of om je fruit in te leggen.
Ook heb ik een aantal bakspullen gekocht: een cakevorm, bakmatje (zodat je deeg niet aan je keukenblad blijft plakken/het vies maakt) en een deegroller.

Links daarvan heb ik een hele handige schuurspons, namelijk een Dishmatic. Deze kun je onder andere gebruiken voor pannen en roosters: heel handig. Inmiddels heb ik hem al een aantal keer gebruikt en ik ben echt heel tevreden. En nee, hij krast niet.

Bovenin zien jullie 4 glazen: ik heb even 4 standaard glazen erbij gekocht, gewoon zomaar. Deze glazen heb ik al, maar dan een paar maten groter, voor latte macchiato.
En, weer wat extra schoonmaakspulletjes: 2 flesjes Dreft voor de voorraad - altijd handig. Ook heb ik de Ajax Keukenreiniger gekocht en een fles CIF. De laatste tijd heb ik echt het gevoel alsof ik in een snoepwinkel sta als ik allemaal schoonmaakflessen zie, ik word echt blij van lekkere geurtjes en een schoon huis. Eigenlijk, had ik mijn andere Blokker shoplogs ook moeten delen, een van mijn favoriete aankopen was toen de automatische Swiffer. Degene die dit apparaat heeft bedacht is echt geweldig.
Oja, en niet te vergeten: ik heb een blender gekocht en een hakmolen. Een hakmolen had ik nog niet tussen mijn keukenspullen en ik mistte hem echt heel erg: dit merk je dan vaak pas op het moment dat je het nodig hebt.. En dan ben je al te laat. Gelukkig staat er nu eentje in mijn kast.

Hoe vinden jullie mijn Blokker shoplog?
Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.