HAPPY (NEW) HOME

dinsdag 29 september 2020

 


Goedemorgen lezers, na een tijdje offline te zijn geweest, ben ik weer terug. Er zijn veel dingen gebeurd in mijn leven de laatste tijd, waaronder het krijgen van de sleutels van ons nieuwe huis. Ik ben dus een aantal weken geleden officieel uit huis gegaan. Het ging allemaal heel snel, we waren aan het reageren op huizen en kregen al vrij snel reactie. Vervolgens zijn we het huis gaan bezichtigen en waren we eigenlijk meteen overtuigd. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is het steeds meer "eigen" aan het worden. Ik word ontzettend blij van het bezig zijn in huis en kopen van steeds meer nieuwe, leuke en handige spullen. Verder in dit artikel zal ik jullie meer foto's laten zien - ik word er zelf erg gelukkig van.

          

De keuken is toch wel mijn lievelingsgedeelte van het huis. Ik heb er bewust voor gekozen om alles in de keuken heel zwartwit te houden omdat ik dit heel strak vind staan. De handdoeken, theedoeken en vaatdoekjes zijn allemaal grijs en zwart. Mijn koffiemachine is iets waar ik ontzettend blij mee ben en die ik met heelveel liefde gebruik. Het is ook echt een apparaat dat mooi staat in de keuken. Voor ik uit huis ging riep ik altijd: "Als ik een eigen huis heb, moet ik echt een goede koffiemachine hebben, ik vind dat zo belangrijk." - en zo kwam het dan dus ook dat dit apparaat er al vrij snel stond. Ik ben echt een koffiedrinker en vind het ook leuk dat wanneer ik visite heb ze goede koffie kan geven. 

        

Dit hoekje begint ook steeds meer huiselijk te worden, er komt nog een andere TV en we willen de muren ook gaan verven/behangen. Ik ben, zoals jullie kunnen zien, echt een fan van de groene lijn van Rituals. Of ja, eigenlijk niet alleen van de groene lijn, maar in het algemeen van Rituals. Voor in de woonkamer vind ik dit wel een van de lekkerst geuren - en ik vind de kleur donkergroen er ook wel heel erg mooi bij staan. Ja, zelfs daar is over nagedacht. 


Dit is eigenlijk een beetje mijn lievelingsplekje van het huis - het is echt een eyecatcher. Ik heb deze pluimen en veren samen laten stellen bij een bloemenwinkel en ben hier echt heel blij mee. Ik werd al helemaal gelukkig bij het uitzoeken van alles van het boeket bij elkaar - de vaas heb ik er ook meteen bijgekocht. Die past er natuurlijk ook helemaal bij vind ik, de ruitjes in het glas en het touw er om heen maakt het geheel helemaal af. Naast de vaas ligt een weekplanner, ik vind dit heel handig om overzicht te houden - en ook deze past weer bij de kleuren van het interieur.

Ik heb jullie nu even in het kort een aantal "leuke plekjes" uit mijn nieuwe huis laten zien. Houden jullie ook zo van decoratie? 

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.