THE BEAUTY BLOGGER TAG

dinsdag 18 februari 2020

Goedemorgen lieve lezers. Het is weer dinsdag, tijd voor weer een nieuwe post. Helaas was ik vorige week niet actief, in verband met mijn examenweek op school, die gelukkig erg goed is gegaan. Vandaag heb ik voor jullie een tag: op zijn tijd vind ik dit namelijk erg leuk. Je leert de persoon achter de blog, mij dus, wat beter kennen door middel van wat leuke vragen. Dit keer is het de 'Beauty Blogger tag' dus voornamelijk gericht op een aantal vragen wat betreft beauty.


1. Is je haar gekruld of stijl van zichzelf?
Mijn haar is van zichzelf vrij stijl met een beetje slag erin. Persoonlijk is dat wel prettig, alleen is mijn haar vrij dik en zwaar, dus wanneer ik er een krulborstel of krultang door heen haal zakt het vrij snel uit. 

2. Verf je je haar zelf of laat je dit bij de kapper doen?
Ik laat mijn haar altijd bij de kapper doen; het is altijd weer een heerlijk momentje voor jezelf en het zit na de kapper gewoon altijd perfect. Vaak krijg ik de vraag waarom ik het niet zelf doe want het is toch "gewoon zwart".

Hoe gek het ook klinkt, bij de kapper heb ik altijd de perfecte "zwarte kleur" met een mooie gloed eroverheen en ik zal er dus nooit aan beginnen om dit zelf te doen. Niet dat daar iets mis mee is, alleen vind ik het zelf gewoon heel fijn om het te laten doen. 

3. Draag je altijd make-up?
Een aantal jaar geleden zou mijn antwoord "ja" zijn geweest. Tegenwoordig vind ik het ook heerlijk om een paar dagen in de week geen make-up te dragen. Ik merk ook dat het voor mijn huid soms ook even goed is; ik doe dan na mijn skincare routine een volle hydraterende creme op, mascara op en klaar. 

4. Hoe lang ben je bezig met je make-up?
Als ik doordeweeks naar werk make-up draag vaak een kwartiertje omdat ik het dan gewoon subtiel wil houden. In het weekend of de avonden ben ik zo een uur bezig, dan gaat alles erop en eraan en geniet ik er ook echt van om hier zo lang mee bezig te zijn.

5. Wat doe je eerst: je gezicht of je ogen?
Ogen, always! Ik vind dit veel prettiger werken en wanneer je oogschaduw eventueel wat fall-out heeft zit het tenminste op je gezicht in plaats van op je foundation. Het is dan zo lastig om het weer weg te krijgen.

6. Hoe vaak lak je je nagels?
Momenteel heb ik acrylnagels dus lakken is niet nodig. Ik ga om de 3 a 4 weken voor mijn nagels.

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Ligt er een beetje aan, in ieder geval niet zovaak als in de zomer. In de zomer lak ik ze echt elke week bij, in de winter doe ik het meer wanneer ik er even zin in heb. 

8. Wat is je favoriete parfum?
Mijn favoriete parfum is Black Orchid van Tom Ford. Een hele sterke kruidige geur: i love this.

9. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?
Heel simpel eigenlijk, toen ik net begon was het puur en alleen 'Beauty'. Dat is het nu voornamelijk nog steeds, maar toen was het echt alleen beauty. Mijn eigen naam is Bo, dus het was vrij makkelijk om een naam te verzinnen.

10. Lees je de comments op je artikelen?
Zowel op mijn blog en social media kanalen lees ik de comments; ik vind dit altijd leuk om te zien. Je  krijgt vaak leuke reactie's of mensen delen hun mening over het onderwerp waar ik iets over geplaatst heb. Hoe vonden jullie deze tag? Feel free om hem over te nemen!Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.