MORPHE X JACLYN HILL: BLING BOSS EYESHADOW PALETTE

vrijdag 28 februari 2020


Goedemorgen lieve lezers, het is alweer vrijdag, bijna weekend! Het artikel is één dagje later als normaal: maar goed, we hebben nu weer wat leuks voor het weekend om even te lezen en te bekijken. Vandaag laat ik jullie namelijk een palette zien waar ik zelf zó benieuwd naar was, dit is namelijk het Bling Boss oogschaduw palette van Morphe in samenwerking met Jaclyn Hill. De kleuren zagen er online al fantastisch uit, dus ik moest het palette natuurlijk bestellen. Kijk en lees snel verder voor dit geweldige product.


De kleuren van dit palette zien er fantastisch mooi uit: zeer uitgesproken, maar ik hou hier echt van. Het zijn 10 verschillende oogschaduw's die allemaal heel erg verschillen, van matte naar glitters, van paars naar bruin. Dit ziet er toch geweldig uit. Ik kreeg meteen de kriebels om het palette meteen te gaan gebruiken. 

De kleuren die in dit palette zitten:
BLING BLING: Silvery pink glitz - HUSH HUSH: Matte lilac mauve - GEM: Vibrant violet sheen  - PIZZAZZ: Glistening magenta - MYSTIC: Matte blackberry - SPARK: Matte ruby red - GLITZ & GLAM: Shimmering rose gold - ROCKSTAR: Matte mulberry - BALLSY: Glistening mauve pink - BERRY TREASURE: Glittering charcoal blackDe kleuren zien er fantastisch uit en met de beschrijving erbij wordt je al helemaal enthousiast. Nu moeten we natuurlijk wel zien of ze ook zo mooi uit komen bij het gebruik er van. Ook even een compliment naar de leuke namen die gebruikt zijn. W-O-W. Dit was ook mijn reactie toen ik de kleuren aanbracht op mijn hand, echt wow. De oogschaduw's zijn super creamy waardoor ze heel zacht aanvoelen en je er heel prettig mee kunt werken. Maar de kleuren: dit pigment is geweldig. Ik had nooit gedacht dat de paarse kleur en de zwarte kleur met een rozige glitter zo mooi uit zouden komen. De verschillende matte en shimmery shades zien er echt geweldig uit.


Even een close-up van een aantal kleuren. Letterlijk elke kleur uit dit palette is zó mooi. 
Ik ben heel enthousiast en wil het liefst nu alle paletten van Morphe X Jaclyn Hill in gaan slaan: ze zijn namelijk allemaal geweldig.


Bovenstaand de ingrediënten van het palette.


Ik ben echt supersupersuper enthousiast over dit palette: dit is weer een pareltje voor mijn make-up collectie. En natuurlijk kan ik écht niet wachten om hier een uitgebreide make-up look mee te maken.

Dit palette heb ik besteld bij Morphe (de eigen website): morphe.com. 

Wat vinden jullie van dit mooie palette van Morphe x Jaclyn Hill?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.