GIORGIO ARMANI LIP MAESTRO: 100 SAND

donderdag 6 februari 2020

Goedemorgen allemaal, het is alweer donderdag. Wéér bijna weekend: de weken vliegen echt voorbij. Inmiddels is het alweer februari, het enigste waar ik aan kan denken is de zon. Ik ben ontzettend blij als het eindelijk weer lekker warm is buiten en we weer op terrasjes kunnen zitten. Vandaag heb ik een post over een lipkleur die mooi is voor letterlijk elk seizoen: deze kleur zou je namelijk als je dagelijkse lipstick kunnen gebruiken. Ben je benieuwd? Kijk en lees dan snel verder.


 De Lip Maestro's van Giorgio Armani zijn echt hele fijne producten, zeker wel één van mijn lievelingslipproducten. Inmiddels heb ik al wat andere kleuren waarvan de oudroze kleur die een  behoorlijk lange tijd mijn favoriet is geweest; inmiddels heeft deze kleur de plek ingenomen. Dit is de Lip Maestro intense velvet color in de kleur 100 Sand.


Dit product is heel fijn om mee te werken; zoals je ziet bevat het een applicator waarmee je het heel gemakkelijk op je lippen aan kunt brengen. Je kunt de kleur hier eigenlijk al terug zien; een warme peach-achtige teint. Persoonlijk hou ik hier heel erg van en heb ik echt een zwak wanneer ik dit soort kleuren in de schappen zie liggen.Op de foto's hierboven kun je zien hoe ontzettend mooi deze kleur is. Inderdaad, zoals ik al zei, een hele mooie peachy teint. Ik ben er echt verliefd op. De kleur heeft een hele mooie fluwelen semi-matte afwerking wat echt het perfecte effect geeft. 

Het product voelt heel fijn aan op de lippen: het droogt namelijk absoluut niet in en geeft daarentegen de lippen juist een heel gehydrateerd gevoel. 

Hierboven zien jullie de ingrediënten van de lipstick.


Ik ben echt dol op deze kleur, wat vinden jullie ervan?


Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.