THE ULTIMATE DETOX MUD MASK

donderdag 9 januari 2020

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie over een ontzettend leuk product: een detox mud mask. Dit masker is van het merk Dirty Works, waar ik totaal niet bekend mee ben. Sterker nog, ik kende het merk niet. Ik liep er toevallig in een, voor mij onbekende, drogist tegen aan. De verpakking zag er leuk uit en een detox mud mask klinkt in mijn ogen aantrekkelijk om eens te proberen.Nu jullie de verpakking goed zien in de juiste kleuren zullen jullie vast begrijpen waarom het mij zo opviel. De kleurrijke sprekende verpakking is eigenlijk niet te missen in de schappen. Zoals ik al zei, kende ik het niet, maar ziet het eruit alsof het het proberen wel waard is. Buiten mijn hydraterende nachtmasker om is het namelijk wel fijn en ook leuk om eens wat uit te testen.

Het product is 'The ultimate detox mud mask' van Dirty Works. Dit is een intens zuiverend gezicht masker op basis van bosbessenextract, wilgenschors, groene klei en kaolien. Kaolien is ook een bepaalde klei die de huid goed kan verdragen. 

Dirty Works is een Brits merk dat de verpakkingen bewust zo maakt dat het je badkamer een retro-vibe geeft. Dit is er ook zeker vanaf te zien.


En natuurlijk heb ik het masker meteen uitgeprobeerd. Het masker heeft een vloeibare textuur waardoor het erg makkelijk aan te brengen is. Vervolgens laat je het product 10 minuten op je gezicht. Zo kan het intrekken. Het masker droogt op en vervolgens haal je het product eraf met water.  Je gezicht voelt een klein beetje trekkerig; dit is vaker met modder maskers. Het is zeker niet storend. Je ziet meteen dat je huid goed gereinigd is en je gezicht voelt weer helemaal schoon aan. Vervolgens maak ik mijn verzorgingsroutine af en voelt mijn gezicht weer helemaal glad en fris aan.

Ik ben best happy met dit product: het was leuk om eens wat te proberen en het heeft goed uitgepakt! Natuurlijk zal ik dit masker zeker nog eens gebruiken om mijn gezicht is even goed te detoxen.

Kenden jullie Dirty Works al?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.