PHILOSOPHY PURITY 3-IN-1 CLEANSER

dinsdag 7 januari 2020

 Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik weer een nieuwe post voor jullie. Dit keer gaat het over een product, dat ik na het proberen meteen wilde hebben. Tijdens de Glamour Beauty day heb ik een workshop gevolgd van Philosophy. Ik heb toen verschillende producten van dit merk getest en geprobeerd en vond het allemaal heel fijn werken. Hetgene wat er voor mij uitsprong was toch wel echt de 3-in-1 cleanser. Thuis heb ik de mini-versie een aantal keer gebruikt om nog even te kijken hoe mijn huid er na gebruik op reageerde. Na enorme enthousiasme kon ik het natuurlijk niet laten om hem te kopen. Kijk en lees snel verder voor meer informatie.


       

De verpakkingen van Philosophy vind ik altijd erg mooi. Vrij neutraal, een mooie quote en heel klassiek. De producten zijn normaal gesproken zonder deze afbeeldingen er op, alleen denk ik dat dit bewust voor de feestdagen zo uitgebracht is. Normaal kun je namelijk kiezen tussen 90 ml of 240 ml; deze is 360 ml. Natuurlijk is de verpakking eigenlijk (vrij) onbelangrijk, maar aller eerst dus even mijn complimenten voor de verpakking. Je ziet ook dat vele merken het uiterlijk van de producten van Philosophy een soort van na doen.


Boven op de foto zien jullie de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. Het product bevat vele goede oliën waaronder rozenolie, wortelolie en peperolie. Er zitten wel degelijk parabenen in het product, maar eigenlijk vrij weinig. 

De 3-in-1 cleanser is bedoeld om van 3 naar 1 stap te gaan. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat veel mensen dit fijn vinden; ik vind het zelf prettiger om eerst mijn make-up zo goed als volledig te gebruiken en deze daarna pas te gebruiken. Niet omdat het niet zijn werk doet, hij doet zijn werk namelijk heel goed, maar omdat ik dit voor mezelf frisser en prettiger aan vind voelen. In principe kun je dit product dus aanbrengen op een full face make-up om vervolgens het gehele gezicht te reinigen. 

Zoals ik al zei verwijder ik zelf eerst het meeste product van mijn gezicht voordat ik de cleanser ga gebruiken. Bij het gebruik doe ik een klein beetje van de cleanser op mijn handen, doe er wat water bij en masseer de cleanser in over mijn hele gezicht. Precies zoals de gebruiksaanwijzing zegt. Het product begint dan lichtelijk te schuimen wat ik altijd heel fijn aan vind voelen. De cleanser heeft een lavendel-geur, hier ben ik dol op; lekker en rustgevend.


Wanneer ik het product gebruik, gebruik ik eigenlijk alleen één druppel. Dit is voor mij meer dan voldoende. Het product gaat dus behoorlijk lang mee. De fles is speciaal zo gemaakt dat de zijkanten wat 'zachter' zijn; het is dan ook de bedoeling dat je aan deze kanten erin knijpt om het product eruit te krijgen.


Vervolgens begint het product heel gelly te worden, daarna begint het licht te schuimen. Hierboven kun je zien dat een druppel van het product, nadat je er water aan hebt toegevoegd, meer dan voldoende is. 


Ik ben enorm te spreken over deze cleanser! Na gebruik voelt je gezicht superzacht aan, zeker niet trekkerig of droog, en het ruikt ontzettend lekker. Het is gewoon een ontzettend fijn product om je gezicht mee schoon te maken. Ik ben verkocht!

De Philosophy Purity 3-in-1 cleanser is onder andere te koop bij de Ici Paris. Zowel online als in de winkel. 90 ml is 13,35,- voor 240 ml betaal je 24,35; deze verpakking van 360 ml was niet veel duurder. Normaal gesproken kun je ook alleen maar kiezen tussen 90 en 240 ml.


Zijn jullie al bekend met dit merk?Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.