NETFLIX: WHAT TO WATCH

donderdag 30 januari 2020

Goedemorgen allemaal. We zijn inmiddels allemaal al bekend met Netflix: het probleem is alleen altijd dat we niet weten wat we moeten kijken. Eens in de zoveel tijd plaats ik een artikel met mijn favoriete Netflix series van de afgelopen tijd. Ik kan namelijk echt genieten van de avonden waarop ik op tijd naar bed ga om nog even te 'Netflixen'. Lees snel verder en zie wat mijn favoriete series van de afgelopen tijd zijn. Waaronder mijn favorite of all time.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER
Normaal gesproken bewaard iedereen het beste voor het laatste. Ik ga precies het tegen over gestelde doen. 'How to get away with murder' is namelijk echt mijn #1 favoriet of all time. Seizoen 5 is onlangs toegevoegd en ik heb deze, natuurlijk, al helemaal afgekeken.

How to get away with murder gaat over een advocate die les geeft aan een klas. Tijdens haar lessen lossen zij echte zaken op waar zij op dat moment mee bezig is. Naar verloop van tijd kiest zij een aantal leerlingen uit waarmee ze deze strafzaken verder door gaat zetten. Bijna elke aflevering gaat over een nieuwe zaak en er is een lopend verhaal door het hele seizoen 1. Elke aflevering, van seizoen 1 tot en met seizoen 5, is gewoon ontzettend goed. Een hele spannende, goede serie en zeker weten mijn favoriet.

YOU
De serie You gaat over Joe Goldberg; die in eerste instantie heel aardig en rustig oogt. Wanneer Joe verliefd word merk je dat het heel anders is dan wat het lijkt. Het is namelijk een zwaar geobsedeerde stalker die ontzettend ver gaat. Hij stalkt haar namelijk niet alleen via social media maar ook in het echte leven op de meest vreemde plekken. Deze serie kijk je echt zo weg.

DIRTY JOHN
Wanneer je You een goede serie vindt moet je deze ook echt kijken. Iets minder heftig als You maar ook deze serie gaat over een relatie met een psychopaat. John leeft namelijk op manipulatie en leugens; natuurlijk duurt het even voordat de vrouw daar achter komt. Deze serie is gebaseerd op een podcast over een waargebeurd misdrijf. 

DOCTOR FOSTER
Doctor Foster is een serie die gaat over Gemma die al een tijdje gelukkig samen is met haar man. Tenminste, totdat ze geobsedeerd word omdat ze denkt dat haar man een minnares heeft. Het begint met iets kleins waardoor ze begint te twijfelen; maar het wordt een ware zoektocht. Wat is jullie favoriete Netflix serie?
Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.