MOMMY'S FAV'S 1#

dinsdag 28 januari 2020

Goedemorgen allemaal. Het is weer dinsdag: tijd voor een nieuwe post op Beauty by Bo. Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijk weekend gehad hebben en goed uitgerust zijn voor de start van een nieuwe week. Om de nieuwe week ook maar meteen met wat nieuws te beginnen, ga ik vandaag aan jullie 2 favorieten van mijn moeder laten zien. Het leek me leuk om dit ook eens te laten zien: mijn moeder en ik delen de liefde voor make-up en huidverzorging zeker maar toch houden we allebei weer van iets anders. Vandaag ga ik jullie 2 favorieten van mijn moeder laten zien, namelijk 2 crèmes. Kijk en lees snel verder als je nieuwsgierig bent geworden!

Laten we beginnen met dit schattige roze potje. Dit is de Rose Radiance Cream van Clarins. Deze crème laat de huid direct stralen, lift en verstevigt. Dit product bevat de meest effectieve plantenextracten om je huid het gewenste effect te geven, waaronder extracten van de Hibiscus Sabdariffa waardoor je een gladde huidstructuur krijgt. Dankzij een combinatie van verschillende parelmoer extracten krijgt de huid een stralende teint. En, at last but not at least: een egale huidskleur door de textuur met kleurend effect en een vitamine C-derivaat. 
Zoals je ziet is het potje al best hard gegaan, maar ik zo bijzonder vind is dat de crème ook echt een roze kleur heeft. Niet alleen de buitenkant van het potje heeft een roze kleur.. Wanneer je de deksel er vanaf haalt zie je meteen dat de crème zelf ook echt roze is. Dit ziet er natuurlijk enorm verleidelijk uit. 

Zelf heb ik hem natuurlijk ook getest; hoe kan het ook anders met zo'n roze kleur. De crème is niet te dik en niet te dun en is heel fijn om aan te brengen. Je brengt hem heel makkelijk aan over je gezicht; en het effect daarna is heerlijk. Je gezicht voelt echt zijdezacht aan. 

Mijn moeder zegt zelf: 'De cremè ruikt heel lekker, smeert goed uit en is licht weerkaatsend waardoor fijne lijntjes/rimpeltjes optisch minder zichtbaar zijn.' 
De volgende favoriet van mijn moeder is de Biodermal P-CL-E crème. Mijn moeder is echt een fan van volle crèmes; deze is dan ook weer wat voller als de Rose Radiance Cream van Clarins. De P-CL-E crème heeft de eigenschappen dat het: verzorgend en probleemoplossend is, het natuurlijke huidherstel ondersteund en een hele rijke textuur heeft.
Wanneer je het product goed bekijkt zie je ook meteen dat het een hele volle crème is. Ik had hier niet over kunnen praten als ik het zelf ook niet even getest had, dus dat heb ik ook zeker gedaan. Van de P-CL-E crème kan ik ook goed begrijpen dat mijn moeder hem erg fijn vindt. Een supervolle crème die ook een heerlijk zachte huid achter laat. Deze vind ik persoonlijk wat fijner om s'avonds aan te brengen: vooral omdat die naar mijn idee erg vol is en het dan lekker is om hem na het douchen de tijd te geven om goed in te trekken.

Wat mijn moeder zelf zegt: 'Een crème die erg goed werkt tegen rode en droge plekjes. Een ideale crème; zeker voor de winterperiode.' 
Dit waren dus 2 producten uit de toilettas van mijn moeder. De reden dat ik achter de titel van het artikel #1 heb geschreven, is omdat het me leuk lijkt om vaker eens wat van mijn moeders favorieten te laten zien.

De P-CL-E crème van Biodermal is onder andere te verkrijgen bij de Kruidvat. Een potje van 50 ml kost 26,25. De Rose Radiance Cream van Clarins is onder andere te verkrijgen bij de Douglas en Ici Paris. De cremè kost 106 euro. Een heel verschil in prijs met de Biodermal cremè; maar je hebt natuurlijk ook wel een wat luxere creme met bijzondere toegevoegde extracten. 

Zijn jullie moeders ook zo dol op make-up en gezichtsproducten?Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.