GIORGIO ARMANI POWER FABRIC HIGH COVERAGE CONCEALER

donderdag 23 januari 2020

Goedemorgen lieve mensen. Vandaag is het alweer donderdag en de week zit er alweer bijna op. We gaan allemaal merken en voelen dat we weer aan weekend toe zijn. Om, onder andere, onze vermoeidheid te kunnen coveren hebben we daar een heel mooi middeltje voor in onze make-upstash namelijk concealer. Dit product heeft, gok ik, bijna iedereen wel dagelijks in gebruik. De een houd van een light coverage concealer en de ander van een high coverage concealer. Ik persoonlijk ben een fan van high coverage concealer. Voor vandaag heb ik een review van de Power Fabric High Coverage concealer van Giorgio Armani. Kijk en lees snel verder.Deze concealer komt, zoals we van Giorgio Armani gewend zijn, in een mooie klassieke verpakking. Voornamelijk zwart, maar rood komt ook veel terug. Door de verpakking zie je ook meteen wat het is en welke kleur. Ik zelf heb gekozen voor shade nummer 3: een van de lichtste tinten in de lijn. Ik vind het namelijk altijd fijn dat mijn concealer een stuk lichter is als mijn foundation. Deze concealer is uitgebracht in 13 kleuren en bevat 7 ml. Dit klinkt weinig, maar de gemiddelde concealer bevat 7 ml. De concealer is, zoals ze zeggen, high coverage, maar dat moeten we eerst nog even zien natuurlijk.


Een applicator bij een concealer is altijd erg makkelijk en prettig om mee te werken. Je pakt niet teveel van het product, en doe je dat wel, dan blijft het gewoon aan de applicator zitten die je vervolgens weer terug in het product stopt. Hij heeft een vrij ovale vorm die aan de bovenkant wat ronder afloopt; hierdoor kom je ook op de smallere plekjes en kun je het product ook in kleinere hoeveelheden aanbrengen. Zelf gebruik ik de concealer onder mijn ogen, maar ook ietsje boven mijn lip en op de brug van mijn neus.


Op de foto hierboven heb ik de concealer aangebracht zonder er nog maar iets mee te doen. Zoals jullie kunnen zien heb ik een gele ondertoon. De kleur is voor mij perfect, precies zoals ik hem wilde hebben. Ik merk meteen al dat het een heel prettig product is om mee te werken; hij droogt namelijk niet meteen in en blijft nog mooi op de huid liggen.

Inmiddels heb ik hem natuurlijk al meerdere keren op mijn gezicht gehad; qua reviews vind ik het altijd 'makkelijker' om op mijn hand te laten zien.

\

De concealer is hierboven iets meer geblend. Je kunt hier goed zien dat de concealer, zoals beloofd, high coverage is. De concealer is heel makkelijk uit te blenden en heel prettig om mee te werken. Met een klein beetje van het product kun je al een behoorlijk stuk coveren.


Op deze foto heb ik de concealer volledig uitgeblend. Hij smelt heel mooi samen met de huid en je blijft nog steeds goed zien dat het een enorme coverage geeft. De concealer staat ook wel bekend als stretchable en dat merk je ook goed bij het blenden; ook al blend je hem steeds verder uit over een steeds grotere zone, hij blijft de high coverage geven zoals het beloofd. 

De concealer voelt mega licht aan op de huid, eigenlijk alsof het een soort tweede huid is. Het product creaset absoluut niet en blijft de hele dag mooi zitten. Zelfs als ik om 07:00 uur 's ochtends de concealer heb aangebracht en s' avonds om 22:00 uur weer binnen stap zit hij nog steeds mooi op zijn plek met hetzelfde effect.


Hierboven zien jullie de ingrediƫnten van de concealer.

Kortom: ik ben ontzettend tevreden over deze concealer en gebruik hem dagelijks met veel plezier. Sinds ik de concealer hem heb aangeschaft gebruik ik hem namelijk ook echt elke dag.

De concealer is onder andere te koop bij de Douglas en de Bijenkorf voor 37,50,-.


Hou jij meer van een high coverage concealer of een concealer die wat lichter dekt?


Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.