CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

dinsdag 21 januari 2020

Goedemorgen allemaal. Het is weer dinsdagochtend, 07.00 uur en dat betekend: een nieuw artikel online. De maand januari is alweer bijna om en de dagen vliegen alweer voorbij. Inmiddels heb ik weer wat inspiratie voor het nieuwe jaar en heb ik vandaag weer een review. Dit keer over een product dat voor mij volledig nieuw was. Normaal gesproken verwijder ik mijn make-up met een schuimende cleanser of met vloeibaar product op mijn watjes. Deze keer is het iets heel anders als ik gewend ben, namelijk een cleasing balm. In dit artikel ga ik jullie vertellen hoe je dit gebruikt en wat mijn ervaring is.


De Clinique Take The Day Off cleansing balm zit in een mooie paarse pot met een zilveren draaidop. Een simpele maar mooie verpakking. Wanneer ik de dop eraf draai is het net alsof er nog een dekseltje op zit, maar dit is al meteen het product wat je ziet. Het is gewoon bijna zonde om het aan te raken.Dit product gebruik je wanneer je make-up nog op je gezicht zit: je gaat het namelijk gebruiken om je make-up te verwijderen. Je pakt een beetje van het product, het is het beste om dit met een spateltje te doen om alles zo schoon mogelijk te houden, en brengt het daarna aan op je huid. Vandaag laat ik jullie even op mijn hand zien hoe dit te werk gaat. 

Op dit moment voel je dat het product nog wat harder en stugger is en vraag je je vast af hoe je hiermee je make-up zou kunnen verwijderen. Voor ik dit gebruikte leek het mij ook altijd een soort van onwerkelijk; maar toch moest ik het een keer gaan proberen.


Vervolgens begin je het product in de huid te masseren en merk je dat de substantie veranderd in een hele zachte olie. Wanneer je het product op een huid met make-up aanbrengt en deze in masseert voel je het product wat warmer worden en komt letterlijk alles los; zowel de waterproof mascara als de foundation die je op hebt. Het product reinigt ontzettend goed en verwijderd alle make-up resten. Vervolgens verwijder je alles wat op je gezicht zit met lauwwarm water en voilla op je gezicht is geen make-up meer te bekennen. 

Na gebruik van het product voelt mijn huid helemaal niet droog of trekkerig aan, in tegen deel; mijn huid voelt heel fris en zacht aan. Natuurlijk ga ik hierna wel gewoon verder met mijn tonic, eventueel serum en creme. Het product bevalt mij zo enorm goed dat ik stiekem al weet dat ik niet meer zonder kan. Aan het begin moest ik even aan het idee wennen maar het werkt echt zo makkelijk en fijn. De Cleansing Balm van Clinique is voor mij echt een product dat blijvend zal zijn. Ik las hier al regelmatig goede reviews over maar nu ik het zelf in gebruik heb ben ik zeker overtuigd.

Een pluspunt van Clinique is dat het merk ook nog eens parfum vrij is; er zijn namelijk heel wat mensen die hier nog weleens gevoelig voor kunnen zijn. 

De Clinique Take The Day Off Cleansing Balm is onder andere te koop bij de Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf. Momenteel hebben ze bij de Douglas en bij de Ici Paris zowel online als in de winkel 25% korting en betaal je voor deze pot van 125 ml nu 25,90 in plaats van 34,50.

Zijn jullie al bekend met dit soort reinigingsproducten?Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.