PLANNEN & ORGANIZEN IN 2020

dinsdag 3 december 2019


Goedemorgen lieve lezers, vandaag is het weer dinsdag en dat betekent: een nieuw artikel! De tijd gaat ontzettend snel en inmiddels is het alweer 3 december. Dit jaar is, naar mijn idee, echt voorbij gevlogen. Voor we het door hebben is het alweer 2020! Omdat ik dol ben op plannen en organizen en er echt voldoening uit haal, heb ik mijn agenda en planner voor het nieuwe jaar natuurlijk alweer klaar liggen. Vandaag wil ik jullie hier wat meer over laten zien. Het is namelijk heerlijk om overzicht te hebben en structuur te hebben.
Voor het nieuwe jaar heb ik gekozen voor twee agenda's/planners. Ik gebruik de Structuurjunkie planner voor privé en de Paperfuel agenda voor werk. Persoonlijk vind ik dit wat overzichtelijker.
Allereerst laat ik jullie nu de Structuurjunkie planner zien. De prachtige koningsblauwe kleur en het fijne, niet te kleine maar ook niet te grote formaat, trok meteen mijn aandacht. De planner buigt lekker mee en ziet er alleen van buiten al supermooi uit.


Deze planner is zo heerlijk overzichtelijk; het lettertype is mega satisfying en het is voor mij precies zoals ik wil dat het eruit ziet. Deze gebruik ik dus voor privé. Natuurlijk zet ik hier wel mijn werktijden en dagen in, maar het uitgebreide uitgeweken van what to do op werk bewaar ik nu voor mijn werkagenda. 

Ook heb ik besloten om met vaste kleuren te werken. Ik schrijf standaard met een zwarte fineliner, persoonlijk vind ik dit de meest prettige en vlekkeloze pen om mee te schrijven. I love it. Wanneer ik moet werken omlijn ik dat met een donkerblauwe kleur en mijn privé afspraken met een diepe paarse kleur. Matcht weer helemaal mooi met elkaar. Vraag me niet hoe, wat, waarom; maar ik word hier intens gelukkig van. 
Het leuke aan deze agenda is dat er om de zoveel pagina's een leuke vraag staat. Het is niet zomaar een vraag, maar een vraag waardoor je vaak even moet terugblikken of nadenken. Dit is altijd leuk om in te vullen maar ook erg interessant om van jezelf achteraf terug te lezen.De agenda van Paperfuel is weer iets heel anders; maar ook helemaal mijn ding. Zwart-wit is naar mijn idee altijd mooi en overzichtelijk. Deze gebruik ik dus voor mijn werk. Ik beschrijf hier uitgebreid wat ik moet doen en wat ik wil gaan doen. Afgelopen jaar zette ik alles nog in 1 agenda en merkte ik dat het super onoverzichtelijk werd. Er stonden dan bijvoorbeeld 3 privé en 7 werkdingen door elkaar heen. Nu heb ik besloten om een werk- en privé agenda aan te schaffen. In mijn werkagenda vind je bijvoorbeeld ook alle to do's; de dingen die ik uit moet werken, moet doen, deadlines en ga zo door. Ik merk nu al, ondanks dat er nu natuurlijk amper wat in staat, dat ik dit veel fijner en overzichtelijker vind.Deze binnenkant is net wat speelser als van de Structuurjunkie planner. Dit heeft ook zeker wel wat: het lettertype ziet er ontzettend leuk uit en het is een agenda waarin je goed het overzicht kan behouden. Ook absoluut niet onbelangrijk voor een werkagenda: genoeg ruimte voor notities! 


De pennen die ik superfijn vind om mee te werken zijn de fineliners van Stabilo. De zwarte fineliner die je boven de etui ziet liggen is echt mijn Fave, ik ben echt lichtelijk in paniek wanneer ik deze even uit het zicht verlies. Standaard zit hij in hetzelfde vakje van mijn tas. De andere kleuren zijn ook echt heel fijn, door met kleuren te werken krijg je vaak ook een goed overzicht.Voor het inplannen van mijn blog/insta-artikelen gebruik ik nog steeds de Desk Planner van de Hema. Deze is gewoon heel prettig om mee te werken en heeft voldoende ruimte om dagelijks een aantal dingen in te plannen.


Vinden jullie het ook zo fijn om te plannen & organizen? 1 opmerking

  1. El Yucateco - Casino & Resort Spa - MapYRO
    El Yucateco, often simply referred to as El Yucateco, is a mexican-style hot 화성 출장안마 sauce 영주 출장샵 manufactured in 밀양 출장샵 the 문경 출장안마 Mayan region. While this hot sauce isn't commonly used in 구미 출장샵

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.