HOTSPOT: AMAZING DINER

donderdag 5 december 2019

Goedemorgen allemaal. Vandaag is het weer donderdag en dat betekend: bijna weekend. Naar mijn idee vliegen de weken om. Dit keer heb ik even iets anders voor jullie in plaats van beauty of fashion;    dit is weer een leuke post over een bijzondere hotspot in Den Haag. Op de bovenstaande foto zal je vast al een idee krijgen van wat het ongeveer is; alleen dit ziet er toch al té leuk uit. Benieuwd naar dit bijzondere plekje, genaamd Amazing Diner, in Den Haag? Lees dan snel verder.

Amazing Diner, is naar mijn idee, een vrij 'verbogen plekje'. Het valt je misschien niet meteen op, behalve als je weet waar dit zit. Amazing Diner zit aan de Wagenstraat 143a in Den Haag op loopafstand van het centrum. 

Wanneer je binnenloopt voel je je meteen al dolgelukkig door het prachtige interieur. Deze leuke plek is ingericht in de stijl van de jaren 50. Je krijgt echt het idee alsof je in een oldschool Amerikaanse milkshake-bar terecht bent gekomen. 

Als je eenmaal je ogen uitgekeken hebt en opzoek gaat naar een plekje, krijg je een tablet met alles wat je kunt bestellen. Je kunt hier zowel ouderwets goede hamburgers krijgen als milkshakes.


Ik besloot om voor een milkshake te gaan. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, wanneer je de kaart ziet met milkshakes is het ontzettend moeilijk om een keuze te maken. Het liefst bestel je ze namelijk allemaal. Je hebt onder andere Cookie & Cream, Oreo Dream, Brownie Ice Cream, Peanut Butter & Jelly, Snickers, Mango Passion, Speculoos, Stroopwafel en ga zo maar door.

Je kunt hier ook een extra groot glas voor twee personen bestellen met de meest lekkere smaken. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor Roses for lovers; hier zitten exclusieve verassende ingrediënten in; dit is een geheim recept. 

Ik zelf nam de Oreo Dream milkshake en hij was perfect. Deze handgemaakte milkshakes zijn precies zoals ze horen te zijn: niet waterig, goede smaak en natuurlijk lekker groot.


Zijn jullie ook zo dol op milkshakes?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.