ARDELL LASHES

zaterdag 28 december 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Het is zaterdagmorgen, misschien een 'gekke' dag, maar ik wilde de lashes maar al te graag aan jullie laten zien. In deze post laat ik jullie namelijk 4 verschillende neowimpers van Ardell zien. Ardell is een bekend merk wanneer we het over falsies hebben en heeft voor ieder wat wils; ga je voor een natuurlijke look of heb je liever wat heftigers? Ze hebben van alles in het mooie assortiment. Kijk en lees snel verder voor de 4 verschillende soorten die ik jullie ga laten zien.


Ardell Wispies
De Ardell Wispies zijn al een behoorlijke tijd een van mijn favoriete wimpers. Iets heftiger maar ook niet té. Bij de Wispies vallen de wimpers mooi over elkaar heen zodat er een heel mooi effect ontstaat. De Wispies zijn met de hand gemaakt; iedere wimper is geknoopt. Een van de voordelen aan de wimpers van Ardell is dat ze een hele dunne plakrand hebben. Ik vind dit altijd heel fijn wanneer ik verder geen/niet veel oogmakeup draag; je ziet de plakrand dan absoluut niet zitten.

Ardell Demi Wispies
Nog een paar van de Wispies, maar dan net weer wat anders. Deze zijn net wat softer wat ook heel mooi is. De Demi Wispies lopen heel mooi met je oogvorm mee: aan de binnenkant zijn ze namelijk wat korter en aan de buitenkant wat langer. Dit geeft een hele mooie look; i love it.

Ardell #105
De #105 lashes van Ardell zijn heel natural: voor een alle-daagse look kun je deze makkelijk gebruiken. De haartjes hebben bijna allemaal dezelfde lengte en zijn mooi van elkaar gescheiden. Een vrij simpele maar áltijd mooie look; dat is wat je kunt verwachten van de #105 lashes.

Ardell #110 
De #110 lashes van Ardell behoren ook onder de categorie 'natural' maar zijn weer totaal anders als de #105. Deze haartjes verschillen namelijk heel erg van lengte, het wisselt zich af in lange en korte haren. Ik vind dit zelf ook erg mooi; ze maken de wimpers net wat langer en geven een mooi piekerig effect. Wist je trouwens al dat dat Ardell lashes van 100% gesteriliseerd menselijk haar zijn? 

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.