UPDATED SKINCARE ROUTINE

dinsdag 26 november 2019

Goodmorning allemaal! Het is weer dinsdag en dat betekend dat het tijd is voor weer een nieuw artikel op Beauty by Bo. Vandaag plaats ik iets over een van mijn favoriete en meest gelezen onderwerp: skincare. Ik vind het zelf heel fijn om me hier mee bezig te houden en merk dat mijn lezers dit vaak ook ontzettend leuke artikelen vinden. Aangezien ik nog weleens wat nieuws toevoeg aan mijn routine of wat vervang; vond ik het wel weer tijd om jullie up to date te houden over de producten die ik momenteel dagelijks gebruik.Reinigen
Laten we eens beginnen met de reiniging van het gezicht. Qua reiniging heb je veel verschillende varianten maar mijn voorkeur echt uit naar een cream/gel to foam reiniger. Dit houd in dat het product een gel of een heel creamy achtig product is en vervolgens na aanraking met het gezicht en water veranderd in schuim. Ik vind dit altijd zo prettig aanvoelen en kan er echt van genieten. Zelf gebruik ik twee reinigers die ik dan met elkaar afwissel. Dit zijn de Lancome Miel-en-mousse (voor mijn review en meer uitleg over het product zelf, klik hier) en Chanel La Mousse.

Chanel La Mousse is een reinigende mousse (zonder olie) die vervuiling van de huid tegen gaat. Het is een vrij dikke substantie die me een beetje aan parels doet denken, de kleur van het product dat uit de tube komt is echt heel parelachtig; zo cute. Je hebt van dit product absoluut niet veel nodig, een dot op je hand is voldoende. Hij ruikt lekker en schuimt goed; na het reinigen voelt je gezicht ook heel fijn aan. Dit product gebruik je echt pas na het verwijderen van je make-up

Lancome Miel-en-mousse gebruik ik echt al jaren. Wanneer je het product aanbrengt en je nog make-up op hebt, want deze kun je ook gebruiken om je make-up te verwijderen, gebruik je 2 pompjes. Gebruik je het product op een huid zonder make-up, dan gebruik je er 1. Persoonlijk vind ik het fijner om dit soort producten pas na het verwijderen van mijn make-up te gebruiken. Het product dat er uit komt is een vrij 'dikke' gelsubstantie die wat plakkerig aanvoelt, niet op een vervelende manier, het voelt gewoon aan als een fijn product. Het product bevat honing en werkt daardoor goed tegen roodheden en littekens; de momenten dat mijn huid wat gevoeliger is en op sommige plekjes rood en/of geïrriteerd word is het moment dat ik deze reiniger sowieso gebruik. Het is echt een superfijn product en doet echt zo goed zijn werk. 


Scrubben
Voor het scrubben/exfoliëren gebruik ik de Soft Crushy Polisher van Shiseido. Wauw, écht wauw, wat ben ik te spreken over dit product. Ik heb ontzettend veel scrubs geprobeerd en vond ze vaak te soft of ze gaven niet het resultaat dat ik had gehoopt te hebben na gebruik. Deze scrub is echt fantastisch. Het product heb ik nu sinds begin oktober en ik kan nu al niet meer zonder. Het is een vrij grove scrub waar ik echt fan van bent; ik hou ervan wanneer je voelt dat je de huid ook écht goed aan het scrubben bent. Altijd is het weer een feestje als ik deze weer mag gebruiken; ik kijk hier ook echt naar uit. Ik scrub namelijk maar 1, heel soms 2, keer per week. Na het gebruik van de scrub heb ik een megazachte huid en voel ik echt dat bepaalde plekjes in mijn gezicht zo goed als weg zijn of een stuk minder erg zijn geworden. Dit is echt een geweldige aankoop geweest waar ik absoluut heel blij mee ben. 

Voor het aanbrengen van de verzorging..
Gebruik ik Chanel Le Tonique, deze tonic is écht heerlijk en geeft mij het twee keer op een dag het gewenste resultaat. Hij frist enorm op en geeft je echt een hele gladde uitstraling. Zoals jullie zien kan ik inmiddels alweer bijna een nieuw flesje openmaken; maar dit doe ik natuurlijk met liefde. Ik vind het na het reinigen altijd heerlijk om hiermee af te sluiten voor ik mijn verzorging aan breng. 

Verzorging
Voor de afsluitende verzorging heb ik 3 verschillende producten. De Hydra Beauty Gel creme, de Hydra Beauty creme (die ik, zoals jullie konden lezen, sinds pas gebruik) en het Hydra Beauty masker. De review van de Hydra Beauty Gel creme vind je hier. De review van de Hydra Beauty creme vind je hier

De Hydra Beauty Gel creme is al een hele lange tijd mijn favoriete creme; dit is en blijft ook echt zo. Wel ben ik er achter gekomen dat ik het, wanneer het wat kouder wordt en de huid wat droger, het fijn vind om af te wisselen met een wat vollere creme. Hiervoor gebruik ik nu sinds een korte periode de 'normale' versie van de Hydra Beauty creme. Ik ben hier echt super tevreden over; lekker vol en voelt echt perfect aan. Een aantal keer in de week vind ik het ook heerlijk om voor het slapen het Hydra Beauty masker te gebruiken. Het voelt gewoon heerlijk aan en wanneer je 's ochtends wakker wordt voelt je huid zijdezacht aan. Dit masker maakt de huid weer rustig en versterkt het zelfverdedigings-systeem van de huidcellen.


Zoals jullie hebben gelezen ben ik echt een fan van hydraterende producten; ik vind het heerlijk om een goed gehydrateerd zacht huidje te hebben en doe hier dan ook mijn best voor. Mijn twee reinigingsmomentjes zijn ook echt de momenten op de dag waar ik dag na dag enorm naar uit kan kijken.


Naar welke eigenschappen kijken jullie bij het kopen van skincare producten?
Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.