MAC ELECTRIC WONDER IRIDESCENT POWDER: INTO ETERNITY

donderdag 14 november 2019

Goedemorgen lieve lezers. Een tijdje terug kwam Mac met alweer een geweldige collectie. Geweldige verpakking, geweldige kleuren en ja we zijn alweer verkocht. Sinds een tijdje is Zalando Beauty ook beschikbaar in Nederland en ook daar is Mac Cosmetics beschikbaar. Een snelle levering, duidelijke webshop en veel keuze; dus ik had deze mooie poeder bij Zalando besteld. Lees snel verder om dit mooie product te bekijken. Ja, op de een of andere manier verklap ik altijd in het eerste stukje al wat ik ervan vind.. Op de foto hierboven zie je dat de poeder opzicht er al mooi uit ziet. Je ziet eigenlijk meteen al een beetje wat je hebt: een flinke glitter, bronzen teint; met een mooie paars-roze gloed erin. Dit is echt iets voor mij, ik ben voor op mijn wangen echt dol op producten met een shimmer erin en de kleur is ook echt to die for.


De mooie verpakking matcht ook helemaal met de mooie kleuren van het product. Door dat deze foto net iets anders gemaakt is, kun je net iets beter de paars-roze teint zien. Deze combinatie ziet er toch geweldig uit? Ik kon natuurlijk ook niet wachten om het product uit te proberen. De een gebruikt dit product als highlighter, een ander misschien wel als bronzer; ik koos ervoor om het product als blush te gaan gebruiken.Op de foto's hierboven heb ik het product, de mooie Electric Wonder Iridescent poeder van Mac in de kleur 'Into Eternity' op de appeltjes van mijn wangen. De dag dat deze foto's zijn gemaakt gebruikte ik hem voor het eerst; en sinds toen komt deze blush zeer regelmatig terug in mijn make-up. Ik vind het een hele fijne blushes: een shimmer, bronzy, een beetje roze.. maar niet té roze. De poeders van Mac zijn ook altijd geweldig gepigmenteerd dus je hebt ook echt niet veel product nodig om het ideale resultaat te bereiken.

Deze poeder is in twee tinten beschikbaar: Into Eternity (deze dus) en Serenity Seeker. De andere tint is net wat lichter; maar ook geweldig mooi.


Wat vinden jullie van deze leuke collectie van Mac?


Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.