CHANEL HYDRA BEAUTY CREME

dinsdag 12 november 2019

Goeiemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie over een van mijn favoriete onderwerpen: skincare. De Hydra Beauty creme is sinds pas een nieuwe toevoeging aan mijn routine, en ik ben er dol op. En nee, dit is niet dezelfde creme die jullie altijd voorbij zien komen; dat lezen jullie verder in het artikel. Hierin zal ik jullie ook toelichten wat de verschillen zijn en waarom ik ze nu beide gebruik. Lees snel verder om te zien wat dit fijne product te bieden heeft.Degene die mij al wat langer volgen, op Instagram of mijn blog, weten dat de Hydra Beauty lijn van Chanel; of überhaupt de huidverzorging van Chanel echt mijn favoriet is. De Hydra Beauty creme heb je inmiddels in 4 varianten: de Hydra Beauty Gel (klik hier voor mijn review), Hydra Beauty Nutrition, Hydra Beauty Micro creme en degene die ik nu heb aangeschaft: de Hydra Beauty Creme. 

Zoals je op bovenstaande foto's kunt zien is het een heerlijke volle creme die perfect is voor deze koude dagen; ik merk namelijk dat wanneer het weer koud word buiten mijn huid ook meteen wat droger aan gaat voelen en ik af en toe toe ben aan een wat vollere creme. 

Deze creme hydrateert de huid (dit voel je ook meteen) en beschermt. Wanneer ik de creme aanbreng word ik helemaal gelukkig: hij voelt heel fijn aan en ruikt heerlijk. En het allerbelangrijkste; het product doet zijn werk perfect. 


Zoals ik al aangaf, is dit niet dezelfde als die ik altijd gebruik. Of nou, eigenlijk wel, alleen is het een hele andere substantie. Zoals jullie in mijn review al konden lezen gebruik ik de Hydra Beauty Gel Creme inmiddels al sinds 2017: letterlijk al jaren mijn favoriet. Ik heb al behoorlijk wat potjes versleten, maar geen ene andere creme is voor mij zo fijn als deze. De Hydra Beauty Creme is exact hetzelfde alleen dan wat voller: dit vind ik persoonlijk heel fijn aangezien ik merk dat mijn huid net dat ietsje meer nodig heeft met deze temperaturen. Inmiddels wissel ik ze dagelijks af en ik vind beide even fijn.


Hierboven zie je het verschil qua substantie: de Hydra Gel Creme is een luchtige gel-achtige substantie en de Hydra Beauty Creme is een vollere creme. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat ik nu af kan wisselen en de ene dag voor een luchtigere creme te gaan en de andere dag voor een wat vollere creme.

De Hydra Beauty (Gel) creme zorgt ervoor dat de huid gehydradeert wordt, waardoor je huid zachter gladder en stralender wordt. In deze crèmes zit een bepaald extract, camelia, dit is de hydraterende stof. Ook bevat deze creme Blue Ginger, dit creëert een anti-oxiderende werking dat het zelfverdedigings-systeem van de cellen versterkt. 


Dit product is echt weer een (enorm) goede toevoeging aan mijn collectie; ik ben er echt ontzettend blij mee. Welke creme vinden jullie prettig tijdens de koudere dagen?Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.