L'OCCITANE FACIAL CLEANSER & MAKE-UP REMOVER

vrijdag 9 augustus 2019

Goedemorgen lieve lezers. Zoals iedereen weet ben ik dol op huidverzorgingsproducten; en heb ik altijd mijn vaste routine. Ondanks dat vind ik het ook heerlijk om tussen mijn vaste routine door andere producten te proberen. Vandaag heb ik voor jullie 2 mooie producten van het Franse merk  L'OCCITANE. Lees én kijk snel verder, alleen de kleuren zien er al heel fris uit. Deze twee mooie producten heb ik deze week binnen gekregen en ondertussen al meerdere malen gebruikt. Zoals je hier boven ziet is het een facial cleanser en een oog/lip make-up remover. Twee hele belangrijke producten wat betreft het verwijderen van de make-up en het verzorgen van het gezicht. De facial cleanser is een flesje van 200 ml en de make-up remover is 100 ml. Prima verhouding, aangezien je van de face wash vaak veel meer gebruikt dan de make-up remover voor je ogen en/of lippen.


Deze facial cleanser van L'OCCITANE heeft een gel-to-foam werking. De facial cleanser is geschikt voor alle huidtypes. Deze gel masseer je samen met water over je gezicht waardoor het gaat schuimen. Ik zelf vind dat heel prettig omdat ik dan echt het gevoel heb dat mijn huid perfect schoon wordt. Het product bevat komkommer en tijm extracten waar door het ook een hele frisse geur heeft; ik vind het heerlijk. Wanneer je de facial cleanser gebruikt hebt verwijder je deze met lauw water. Na het gebruik is je gezicht absoluut niet droog, maar voelt je huid juist heel schoon, gehydrateerd en verzorgd aan. Je krijgt er een lekker zacht huidje van!


Bovenstaand de ingrediënten van de facial cleanser.De oog/lip make-up remover oogt ook al heel fris. Leuk flesje, frisse kleur! Ook deze make-up remover is voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. De make-up remover is zowel voor oog en lip make-up en verwijdert ook waterproof make-up. Weer een pluspuntje! Zelfs dit product heeft een heerlijke frisse geur; hier door wordt je gewoon helemaal gelukkig wanneer je het gebruikt. Het product bevat extracten van de goudsbloem en de immortelle. Ik heb nog nooit van een immortelle gehoord dus ik heb het eens opgezocht. Dit is een strobloem die nóóit verwerkt: hoe apart!

De make-up remover haalt je (waterproof) make-up er zo vanaf. Ik heb voor beide ogen maar 1 watje nodig gehad met een klein beetje van het product. Het prikt absoluut niet, en laat de oogleden en lippen ook niet droog achter. Het voelt gewoon lekker fris en schoongemaakt aan. 


Hier boven vind je de ingrediënten van de makeup-remover.


De producten van L'OCCITANE zijn te verkrijgen bij de Douglas en op de website: www.loccitane.nl! 


Zijn jullie al bekend met de producten van L'OCCITANE? Wat is jullie ervaring?
Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.