IDEAL OF SWEDEN FASHION WALLET

donderdag 1 augustus 2019

Goedemorgen lieve lezers. Al eerder heb ik een blogpost gemaakt over telefoonhoesjes; ik vind het namelijk gewoon ontzettend leuk om een mooi telefoonhoesje te hebben. iDeal of Sweden klinkt voor de meeste 'hoesjes-liefhebbers' vast al erg bekend. Ik zelf vind dit namelijk een heel mooi merk; divers, handig en voor ieder wat wils. In samenwerking met Fonu.nl heb ik een prachtig (en handig) hoesje uit kunnen kiezen en ga ik jullie hier wat meer over laten zien.

Normaal gesproken heb ik alleen cover aan de achterkant van mijn telefoon, maar deze keer heb ik ervoor gekozen om een 'Fashion Wallet' te nemen. De kleur trok me meteen al aan, deze schattige roze kleur ziet er natuurlijk onwijs leuk uit.

Het hoesje is niet alleen leuk, maar ook heel erg handig. Je kunt er namelijk ook je pasjes in kwijt; en je telefoon is volledig beschermd.
Zoals je hierboven kunt zien; kun je dus je pasjes er ook in kwijt. Ik zelf vind het van deze hoesjes ook heel prettig dat deze vakjes aan de buitenkant zitten. Normaal gesproken zie je vaak hoesjes die deze 'functie' aan de binnenkant hebben zitten, maar je hoort toch nog vaak dat de straling van je telefoon je pasjes kunt beschadigen. Hier is dus over nagedacht!

Het zachte printje dat terug komt in het hoesje vind ik ook erg mooi, deze fashion wallet is vervaardigd in het iconische Saffiano patroon wat uitgevonden werd door Mario Prada in het jaar 1910. Dit is natuurlijk, hele leuke, extra info. 

En, ook een hele belangrijke, zeker deze tijd nu we ons zo bezig houden met het milieu: het materiaal is premium PU. Dit is zorgvuldig geselecteerd voor de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
Dit schattige multifunctionele hoesje is te bestellen op www.fonu.nl. Klik hier om meteen door te gaan naar deze Fashion Wallet van iDeal of Sweden.

Fonu.nl heeft niet alleen hoesjes van iDeal of Sweden, maar ook andere leuke hoesjes, voor verschillende toestellen. Denk niet alleen aan Apple, maar ook aan Samsung, Huawei, Sony en ga zo maar door. Ook voor verschillende tablets hebben ze ontzettend handige en mooie spullen! 

De webshop Fonu.nl bied ook een hele goede service: voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ook is de verzending gratis! Hoe vinden jullie dit schattige hoesje van iDeal of Sweden?
Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.