HOME: WERELDKAART OP CANVAS

donderdag 27 juni 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik weer even wat anders, namelijk een artikel in het kader van home & lifestyle. Persoonlijk vind ik dit heel leuk, en zeker ook omdat ik zo variatie op mijn blog hou. Lees snel verder om meer te weten over deze prachtige wereldkaart op canvas. Let op: je hebt voor ieder wel wat!

Op www.wereldkaarten.nl kun je veel diverse wereldkaarten vinden om je huis op te vrolijken. Je hebt wereldkaarten op canvas, hout, behang, aluminium en ga zo maar door. Voor iedere stijl wat wils. Nu is het ook nog eens zo, dat je de 'stijl' van de wereldkaart zelf kunt bepalen. Wil je een historische kaart, zwart-wit, sepia, trendy of wil je je kaart zelf inkleuren? Dit kan hier allemaal. Je kunt de wereldkaart dus volledig op jouw inrichting aanpassen. Ze hebben maar liefst 90 verschillende designs. Voor jou foto op canvas, zit je hier aan het juiste adres.
Ik zelf heb gekozen voor een eenvoudige zwart-witte canvas. Deze is 120 x 80 cm. Ik vind zelf het 'simpele' juist heel mooi, en de stijl van het lettertype vind ik ook heel leuk combineren. Hij is nog groter als ik dacht, wat ik stiekem al hoopte; want ik ben echt dol op grote schilderijen. Ik vind het echt heel mooi strak staan en vind de wereldkaart er op deze manier nog mooier uitzien.

Ben je niet zo van de wereldkaarten, of heb je het misschien al eens gehad; en heb je liever wat anders? Voor diverse canvas prints, ben je ook hier op het juiste adres. Ik zelf ben echt een fan van zwart-wit decoratie omdat het er altijd superstrak uitziet.


Wat vinden jullie van deze wereldkaart op canvas?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.