CHARLOTTE TILBURY GLOWGASM FACE PALETTE

dinsdag 4 juni 2019


Goedemiddag lieve lezers. Voor de mensen die mij op Instagram volgen, is dit niks nieuws, maar afgelopen zondag heb ik de masterclass van de nieuwe collectie van Charlotte Tilbury gevolgd. De nieuwe producten zijn prachtig én er zitten een aantal limited edition producten tussen; waaronder dit prachtige palette wat ik jullie vandaag ga laten zien. Dit pareltje viel mij meteen op en was ook de reden dat ik de masterclass ging volgen; ik moest meer weten over deze nieuwe pareltjes! De producten zijn geweldig, en natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Dat kan ook echt niet. Charlotte Tilbury is een prachtig merk, nu 3 jaar in Nederland en echt niet te missen. Ik heb onder andere deze palette gekocht en ga deze vandaag aan jullie laten zien.
Dit prachtige limited edition palette van Charlotte Tilbury, ofterwijl het Glowgasm face palette ziet er zo mooi uit. Het palette bevat bronzer, blushes & highlighter; en ze stemmen allemaal perfect op elkaar af. Deze kleuren kun je gebruiken voor op het gezicht (bovenzijde jukbeenderen, appeltjes van je wangen, ooghoeken, oogleden, cupidoboog) en voor op het lichaam kan dit ook heel mooi zijn.

Het palette heeft 2 varianten: lightgasm & lovegasm. Ik heb zelf heb lightcasm gekocht. De vier kleuren die hierin zitten zijn: 
LIGHT IT - Een zachte champagne kleur;
POP IT - een prachtige roze/goud-achtige blush;
BRONZE IT - een neutrale cacao kleur;
GLOW IT - om extra dimensie aan te geven

Ik gebruik het palette als volgt: ik begin met de bronzer links onderin. Hiermee contour ik licht op mijn jukbeenderen en voorhoofd. Vervolgens pak ik de slimmer rechtsboven, deze breng ik aan op de plekken waar ik mijn highlighter ook aan zou brengen. Dan pak ik de kleur linksboven, om deze vervolgens hier overheen nog eens aan te brengen. Dit geeft een prachtig effect. Als laatste sluit ik af met de blush op de appeltjes van mijn wangen. De kleuren stemmen perfect op elkaar af, blijven niet op de huid 'liggen' en geven een supermooi effect. Zoals je hierboven ziet, zijn het echt prachtige kleuren. Ik was namelijk gelijk verkocht toen ik dit palette alleen al online te zien kreeg. Ze blijven mooi op de huid zitten en laten geen poederlaag achter wanneer je ze aanbrengt. Wat ook een goede tip is, wat ik nu niet gedaan heb, is om fixspray op je kwasten te sprayen om de kleuren nog intenser te maken.

De nieuwe collectie bevat ook prachtige liquid blushes, een oogschaduwpalette, prachtige lipkleuren en ga zo door. Ik ben zelf naar de Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf in Amsterdam geweest. Hier is de gehele collectie ook te kopen; en geloof me, als je ziet hoe mooi het eruit ziet dan ga je ook niet met lege handen weg. De counter zelf is ook al prachtig om te zien! De Bijenkorf in Den Haag verkoopt ook Charlotte Tilbury. Hier heb ik toentertijd mijn eerste aankoopjes gedaan; de parfum is ook écht to die for. De eerste keer dat ik hem rook heb ik hem meteen meegenomen, ze hebben ook echt maar 1 geur; maar deze is echt niet te missen.


Kennen jullie Charlotte Tilbury al? Hebben jullie hier al wat moois van?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.