MATCHEN MET JE TELEFOON

vrijdag 10 mei 2019


Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie, waarvan ik eigenlijk zeker weet dat dit voor iedereen erg interessant is. Dit gaat namelijk om iets wat wij allemaal de hele dag bij ons hebben: je telefoon! Zelf heb ik een iPhone, en moet ik eerlijk zeggen, dat ik hier niet meer van af kan wijken. Mijn telefoon is er eigenlijk altijd, als hij niet in mijn hand zit; zit hij wel in mijn tas. Zo gaat dat namelijk deze tijd, je bent altijd bereikbaar. Maar tegenwoordig, kun jij je telefoon ook helemaal personaliseren zoals jij dat wilt. Dit kan door middel van een leuke achtergrond, het indelen van je apps, maar het allerbelangrijkste: een leuk telefoonhoesje! Deze kun je matchen met jouw stijl, je kleding en je kunt er vaak niet genoeg van hebben. Lees snel verder om te weten te komen waar jij de leukste telefoonhoesjes voor de iPhone kunt bestellen.


Aangezien het voor mij vaak een behoorlijke zoektocht is om een leuk hoesje te vinden, doe ik dit liever online dan in de winkel. Online heb je vaak veel meer keus, en kun je rustig op je gemak kijken wat bij je past. Ga je voor een basic transparant hoesje, een kleurtje, een printje of liever voor iets dat net iets meer is dan een telefoonhoesje.. Dan ben je bij Shop4Hoesjes aan het juiste adres. Ze hebben bijvoorbeeld leuke hoesjes met frietjes, een marmeren printje of een portemonnee en hoesje in een. 

 Ik durf jullie ook de zekerheid te geven dat je op deze webshop het passende telefoonhoesje gaat vinden. Voor elke iPhone staan er pagina’s vol met diverse hoesjes: er is voor ieder zijn smaak en prijsklasse wel wat te vinden.

Wat ook heel prettig is aan deze webshop is dat wanneer je het voor 23:00 uur besteld het de volgende dag nog binnen is. Heb je dus een leuk hoesje nodig om de volgende dag bij je outfit te matchen, of ben je je hoesje ineens helemaal zat? Dan ligt er morgen nog een nieuwe op je deurmat! Heel fijn is dat. Voor mij heeft een webshop sowieso al een pluspunt wanneer zij zo’n snelle levering hebben. Ook hebben zij hier gratis verzending en retour. Vaak zie je een mooi hoesje, en betaal je nog 5 euro extra verzendkosten waardoor mensen denken: ‘Laat maar zitten, ik loop er nog wel een keer tegen aan.’ Hier is dat dus niet het geval. Komt je hoesje binnen en is het toch niet helemaal wat je wilt? Dan kun je hem ook gratis retourneren.
Hieronder heb ik een aantal hoesjes van de webshop die ik wel er-rug leuk vond! Wanneer je erop drukt wordt je doorgestuurd naar het hoesje wat je op de onderstaande foto ziet.
  


Wat vinden jullie het prettigst? Een basic hoesje of toch liever een tof printje?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.