ONLINE SHOPPEN: DE LEUKSTE WEBSHOPS

dinsdag 2 april 2019

Goedemorgen lieve mensen. Vandaag heb ik een artikel voor jullie waarin ik verschillende webshops met jullie deel. Tegenwoordig is online shoppen helemaal hot, en worden er bij ons thuis elke week (soms wel dagelijks, oeps) pakketjes afgeleverd. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete webshops qua kleding, wimpers, make-up en meer!

www.na-kd.com
Dit is toch wel een van mijn grote favorieten, ze variƫren hier enorm en komen zovaak met nieuwe collecties. De collecties bestaand uit verschillende items, denk aan merkitems, de items van Naked zelf of samenwerkingen met bijvoorbeeld bekende influencers. Ze hebben hier verschillende soorten stijlen, en zijn altijd up to date van de nieuwe trends.

www.beautybay.comBeautybay is echt mijn favoriete webshop qua make-up! Ze verkopen hier onder andere Jeffree Star, Dose of Colors, Stila, Juvia's Place, Jouer en ga zo maar door. Op deze webshop kun je letterlijk alles bestellen: wat vooral heel fijn is, is dat ze ook vaak gratis verzending naar Nederland hebben en ze ontzettend snel zijn met de levering.

www.asos.comAsos vind ik ook erg leuk, omdat je hier ook super veel verschillende kleding hebt. Op asos vind je ook voor iedereen wel wat en in elke prijsklasse. Ze hebben echt alles, van nette jurkjes tot streetstyle. Ik ben er dol op!

www.lashaddict.nlOp deze webshop koop ik altijd mijn nepwimpers, ze hebben hier van alles. Red Cherry, Queen Tarzi, Ardell, House of Lashes, Lilly Lashes en nog veel meer. Je kunt hier letterlijk al je wimpers vinden: ook zij zijn supersnel met de levering.

missguided.co.uk & missyempire.com & prettylittlething.comDit zijn een beetje de 'insta' webshops; zoals ik het noem. De kleding die ze hier verkopen is vaak de kleding die je deze tijd veel op Instagram voorbij ziet komen. Ze hebben hier ook van alles, leuke boots of hele aparte kledingstukken; je verlaat de webshop (meestal) niet met een leeg mandje!Wat is jouw favoriete webshop?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.