MUA KING'S DAY COLLECTIE (EN MEER)

donderdag 18 april 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vorige week mocht ik dankzij Mooi the Agency een samenwerking aangaan met MUA Cosmetics. Dit allemaal in het thema van Koningsdag. Gister hebben jullie op mijn Instagram en Facebookpagina al het een ander kunnen zien, waaronder mijn make-up look en de prachtige producten. Vandaag heb ik een artikel voor jullie waarin ik al deze producten tot in detail beschrijf. Dit zijn zowel de producten van de King's Day collectie en andere mooie items om je look compleet te maken. Kijk, en lees snel verder.
King's Day Shade Palette - Limited Edition Orange
Dit palette, speciaal gemaakt voor Koningsdag bevat prachtige kleuren. Eigenlijk, heeft dit palette voor ieder wel wat. Ik hou wel van een wat extremere look met rode en oranje tinten, maar wanneer dit toch niet jou ding is, heeft dit palette voor jou ook wat. Er zitten namelijk ook hele mooie zachte tinten in. Deze 15 kleuren zijn stuk voor stuk heel gepigmenteerd, en variƫren van glimmend naar matte. Ik vind hem in ieder geval erg mooi! Hieronder kun je de kleuren bewonder en zie je meteen hoe gepigmenteerd ze zijn; ook zijn ze makkelijk te blenden.


King's Day Ultra Sparkle Duo - Limited Edition Orange
Glitter Glue
Dit potje bevat twee verschillende soorten van losse, biologisch afbreekbare glitterpigmenten. Ik zelf ben hier echt dol op! De ene glitter is wat grover als de andere, zodat je mooi kunt varieren. Ook heeft MUA een hele fijne glitterlijm zodat je deze gemakkelijk aan kunt brengen. 


Deze glitters zijn heel leuk wanneer je een beetje voor een festival-achtige look gaat! Ik zelf heb ze, zoals je op mijn filmpje op Instagram en Facebook kunt zien, op mijn jukbeenderen aangebracht voor een beetje extra effect. Hieronder kun je zien hoe prachtig deze glitters eruit zien.MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Sizzle
Deze prachtige kleur uit het assortiment is perfect om je King's Day look mee af te maken. Het is namelijk een hele mooie koraal-achtige kleur met een soort oranje/rozige tint. Hij is mat, en droogt echt mooi op. Je krijgt er absoluut geen droge lippen van, en hij blijft de hele dag mooi zitten. Ik was meteen verliefd toen ik deze kleur zag!Van boven naar onder zie je: MUA Intense Colour Metallic Eyeliner - Icon, MUA Intense Colour Eyeliner Snow Queen & Downtown

De metallic eyeliner in de kleur Icon is een hele mooie bruin/bronzige kleur. Met zo'n kleur kan je heelveel kanten op. Het is een heel zacht en gepigmenteerd potlood wat ik zelf heel prettig vind. Je kunt hem onder je ogen aanbrengen, als eyeliner of over je ooglid om deze kleur in je ooglook te verwerken.

De diepe donkerblauwe kleur, Downtown, is ook erg mooi. Ik zelf heb hem in mijn King's Day look onder mijn ogen aangebracht. Iets dikker, een beetje uitblenden en klaar! Het geeft een heel mooi smokey effect en steekt ook weer een beetje af bij de oranje tinten.

Het witte potlood, Snow Queen, is ook prachtig. Sommige witte potloden zijn net niet goed genoeg gepigmenteerd; daar heb je bij deze totaal geen last van. Een stralend wit potlood is altijd een goed item om in je collectie te hebben.


De highlighter uit het assortiment van MUA, namelijk de Shimmer Highlight Powder - Radiant Cashmere mag absoluut niet ontbreken in je make-up look. Deze highlighter geeft mij de perfecte glow op mijn jukbeenderen, het puntje van mijn neus en onder mijn wenkbrauwen. Ook dit, is weer een topproduct; kortom ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over al deze producten. Dit product ziet er niet alleen mooi uit, het is ook ontzettend mooi. Deze highlighter is echt de perfecte gouden kleur; niet te licht en niet te donker. Gewoon een mooie zachte goude; en supergepigmenteerde highlighter. Ook weer zo'n product, dat je standaard in je collectie moet hebben liggen. Ik werd super enthousiast toen ik hem voor het eerst gebruikte, zie hieronder de prachtige kleur.


Wat vinden jullie van de King's Day Collectie van MUA? En de andere prachtige producten die zij in het assortiment hebben? De look die ik heb gecreƫerd kunnen jullie vinden op Instagram.


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.