MIJN LIEVELINGSKWASTEN

donderdag 4 april 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie, over misschien wel één van de belangrijkste dingen wanneer je make-up aan gaat brengen. Namelijk je kwasten. Je kwasten kunnen er namelijk voor zorgen dat je product op de juiste manier wordt aangebracht. Dit zijn natuurlijk niet al mijn kwasten, maar wel mijn meest gebruikte! Kijk een lees snel verder.
Hierboven zien jullie de setting brush, fan brush, sculpting brush en de buffing brush van Real Techniques. Ik gebruik deze kwasten nu een tijdje en vind ze echt heel erg prettig.

De setting brush gebruik ik om mijn loose powder aan te brengen onder mijn ogen. Deze is daar precies goed voor. Niet te groot en niet te klein. De fan brush gebruik ik wanneer ik mijn highlighter wat subtieler aan wil brengen, bijvoorbeeld op het puntje van mijn neus of boven mijn lip. De sculpting brush gebruik ik om mijn bronzer aan te brengen; eerst maak ik een streep-achtige beweging en vervolgens draai ik naar boven toe. De buffing brush is precies mooi om je blush op de appeltjes van je wangen aan te brengen.Dit zijn mijn 3 favoriete kwasten van Mac. Van links naar rechts zijn dit de 187S Duo Fibre brush, 116S Blush brush en de 168S Large Angled contour.

De Duo Fibre brush gebruikte ik voor dat ik een beautyblender had, voor foundation. Het is een hele fijne kwast om voor je foundation te gebruiken. Nu gebruik ik hem voornamelijk voor vloeibare blush. De blush brush zegt het eigenlijk al, deze gebruik ik ook om blush aan te brengen. De large angled contour brush, gebruik ik om mijn contour aan te zetten. Met de kwast van Real Techniques breng ik vaak een bronzer aan met een glitter en vervolgens ga ik met deze kwast daar over heen met een matte bronzer.


Deze twee zijn van de Boozyshop. Helemaal niet duur, maar heel prettig! De linker kwast: Precision Tapered Highlighter brush; gebruik ik om highlighter aan te brengen op mijn jukbeenderen. De rechter: Tapered Blending brush; is een van mijn favoriete blendkwasten!

Waar halen jullie je make-up kwasten het liefst?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.