CLINIQUE POP MATTE

dinsdag 9 april 2019

Goedemorgen lieve lezers. Afgelopen week had ik gewoon even zin om weer een nieuw zomers kleurtje te kopen. Nu zullen heelveel mensen denken: 'Heb je er nog niet genoeg?' 'Heb je deze kleur niet al?'.. Maar je kan nooit genoeg lipsticks hebben én in mijn ogen is deze natuurlijk 'net weer anders' als die andere roze kleuren. Ik vind dit een heel mooi zomers kleurtje, en was meteen al enthousiast toen ik hem op had! Benieuwd naar deze lipstick van Clinique? Lees dan snel verder.

De Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer Lipstick zegt eigenlijk al meteen wat het is. Dit is een matte lipstick met een primer erin. Dit is eigenlijk heel prettig; dit zorgt er namelijk voor dat hij niet droog word op je lippen of korrelig wordt. Door de primer worden je lippen ook gehydrateerd, dit is sowieso prettig, maar met een matte lipstick al helemaal.

De kleur die ik heb gekocht is Coral Pop, een prachtige zomerse koraal-achtige kleur! De buitenkant ziet er al heel vrolijk uit; en je ziet meteen welke kleur je te pakken hebt. 
Zoals jullie hierboven kunnen zien, is het een hele mooie intense gepigmenteerde lipstick. De roze kleur is moeilijk te beschrijven, maar bij mij is het net de perfecte roze kleur. Niet heftig, niet te soft, maar gewoon mooi roze.

De lipstick blijft oprecht ook ontzettend lang zitten. Ik heb hem een dag op gehad, er van alles mee gegeten en gedronken: en nog was de roze kleur goed zichtbaar. Natuurlijk heb je wel het idee van: 'Oh er mag wel weer een laagje op' om hem iets intenser te maken; maar de prachtige kleur blijf je zeker mooi zien en blijft goed zitten!

Zijn jullie al bekend met de lipsticks met toegevoegde primer van Clinique?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.