THERE IS A SHADE OF RED FOR EVERY WOMAN

dinsdag 5 maart 2019


Goodmorning lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie over deze twee mooie lipkleurtjes. Ik heb deze sinds kort toegevoegd aan mijn collectie, alsof ik er nog niet genoeg had, en ben er erg blij mee. Met de kleur rood heb ik een soort 'haat-liefde' verhouding, ik heb echt mijn periodes. Met haat, bedoel ik natuurlijk geen haat, want ik vind de kleur rood altijd mooi. Maar ik heb echt mijn periodes dat ik veel rood draag. Nu is de periode er dus weer dat ik weer helemaal verliefd ben op de kleur rood, zoals je ziet zijn mijn nagels ook oranje/rood, en ben ik dus weer helemaal into deze kleur. Kijk en lees snel verder als je benieuwd bent naar deze prachtige kleuren.
De Tatouage Couture Matte Stain is nieuw bij Yves Saint Laurent. Ik heb nummer 1 genomen. Zoals je hierboven op het doosje kan lezen is dit de eerste matte lip stain van YSL. Ik kreeg deze de afgelopen keer mee als tester in een mini formaat, toen ik een aantal aankopen had gedaan. Ik vond de kleur zo mooi dat ik hem dezelfde week nog ben gaan halen. Ik ben echt weer helemaal gek op de kleur rood en kan niet genoeg rode lippenstiften hebben.

Deze kleur is echt de perfecte kleur rood, eigenlijk een rode kleur die iedereen in haar collectie zou moeten hebben. Hij is ook nog eens mat, en het klopt ook ├ęcht dat hij zo lang blijft zitten. Ik heb hem namelijk een hele avond opgehad zonder bij te werken en op deze avond, is die zelfs na het eten van een burger, perfect blijven zitten. Ik ben er echt enorm blij mee en wil het liefst meteen nog meer kleuren halen!Het kwastje is ook heel erg makkelijk, niet te groot, niet te klein. Aan het begin is de lippenstift echt enorm vloeibaar en vraag je je af hoe dit zo snel kan opdrogen. Wanneer je hem hebt aangebracht droogt die heel snel en heel mooi op. Zoals je op de swatch kunt zien is het echt een prachtige kleur rood. Echt, I love it!!
Dit mooie glossje is de Colour Enhancing Topcoat van Chanel in de kleur 776 Impulsion. Vooral over rode en oranje tinten is dit een hele mooie kleur om er bovenop te doen. Na vorige week had ik met mezelf afgesproken om 'even rustig aan te doen' met make-up shoppen. Ik had namelijk in 4 dagen tijd ontiegelijk veel gehaald. Nu vind ik eigenlijk dat ik het daarna ook rustig aan heb gedaan, want deze lipgloss was nu afgeprijsd. Goed excuus.. Maar goed: het is eigenlijk een hele neutrale lipgloss met een oranje/rode warme zachte gloed. Op de middelste foto zie je hem rechts van de rode kleur en op de laatste foto heb ik hem in combinatie met de rode kleur van YSL gebruikt. Ik vind dit ook wel een hele mooie combi samen. Deze lipgloss is vooral erg mooi om te combineren, hij is ook bedoeld als topcoat en doet zijn werk ook erg goed!

Wat vinden jullie van deze mooie kleuren?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.