MY EVERYDAY FAVS

dinsdag 12 maart 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie waarin ik al mijn favorieten laat zien. Dus mijn favoriete mascara, mijn favoriete blush en ga zo maar door. Dit zijn ook echt de producten die ik dagelijks gebruik of producten waar ik echt niet meer van afwijk. Sommige items gebruik ik al jaren! Lees snel verder om te zien wat mijn favorieten zijn.


De Luminous Silk van Armani is altijd mijn favoriet geweest: dit is echt al mijn vierde flesje. In combinatie met de oil-in-gel, die ik als primer gebruik, geeft die nog dat beetje extra. De foundation is zonder deze ook al heel mooi. De dekking na 1 laagje vind ik precies goed, maar deze kun je, indien je dat wilt ook opbouwen. De oil-in-gel zorgt voor een gezonde gloed onder de foundation.

Mijn moeder gebruikte altijd de Yves Saint Laurent Touche Eclat foundation. Aangezien ik regelmatig onder de zonnebank ga is mijn eigen kleur natuurlijk wat te licht. Ik heb toen een keer die van mijn moeder gebruikt en besloot hem toen zelf ook te kopen. Hij is heel erg mooi in combinatie met de All Hours Primer, zoals je ziet vind ik het sowieso prettig om de primer en de foundation van hetzelfde merk te hebben. Misschien zit het tussen mijn oren, maar ik heb altijd het idee dat dit mooier op elkaar aansluit.


De Refined Golden bronzer van Mac is serieus al sinds mijn 15/16e mijn favoriet. Ik weet niet wat dit is, maar ik denk dat dit een van de producten is, die ik het langst en het vaakst heb gekocht. Deze bronzer kun je zelf heel mooi opbouwen, blend heel mooi in en bevat een mooie glitter. Ik ben echt verliefd op deze bronzer en kan echt niet meer zonder. Sterker nog, als Mac deze uit het assortiment haalt, heb ik echt een probleem.

De Chanel Joues Contraste blush nummer 03 Brume D'Or gebruik ik zo'n 8 van de 10 keer. Deze vind ik bij zowat alles wel mooi staan. Het is zo'n blush die voor mij precies goed is. Hij is niet te subtiel en niet te heftig. Het is ook weer een hele mooie warme kleur, die mooi bij mijn huidskleur staat, en sluit perfect aan op mijn bronzer en highlighter.

De highlighter waar ik nu absoluut niet meer zonder kan is de Anastasia x Amrezy highlighter. Wow, echt wow. Wanneer je deze aanbrengt komt er zo'n ontzettend mooie glans vanaf. Al vanaf dag 1 dat dit doosje open ging, ben ik er dol op! De perfecte gouden glans maakt het echt helemaal af.

Ik was nooit echt een fan van het afpoederen, of nouja, eigenlijk wel; maar elke poeder die ik probeerde vond ik verschrikkelijk. Dit heeft lang geduurd tot ik eindelijk de perfecte poeder heb gevonden, namelijk de Transluscent Powder van Laura Mercier. Deze is zo zo zo mooi en je merkt ook daadwerkelijk een groot verschil of je hem wel of niet hebt gebruikt. Zeker onder je ogen, over je concealer heen, maakt dit zoveel verschil!


Het Anastasia Soft glam palette is toch wel een product dat ik dagelijks pak. Voor zowel een dagelijkse look als een wat heftigere look in het weekend is deze perfect. Ik ben echt fan van warme tinten op m'n ogen, en deze bevat al mijn favoriete kleuren qua oogschaduw. De warme zachte tinten, de bordeaux kleuren.. I love it!

De Yves Saint Laurent Touche Eclat High Coverage concealer heb ik nu nog niet zo heel lang, maar ik gebruik deze serieus elke dag. De 'normale' Touche Eclat vond ik voor mezelf iets te weinig dekking geven, maar deze is echt perfect. Een gezonde concealer, die mooi dekt, maar die je toch niet enorm ziet zitten. Daar worden we blij van!

Chanel le Volume de Chanel was altijd mijn favoriete mascara, totdat Chanel le Volume Revolution de Chanel uitkwam. Toen ik deze zag wilde ik hem zo graag proberen. Ondertussen heb ik hem alweer voor de derde keer gekocht. Ik vind deze mascara echt heel fijn en ik heb hem ook altijd bij me. Tegenwoordig ga ik ook vaker zonder make-up de deur uit, mijn huid ziet er laatste tijd namelijk erg goed uit, en dan vind ik het fijn om een goede verzorging te gebruiken en geen make-up te gebruiken. Vaak heb ik dan alleen mijn mascara op en voila, het is weer helemaal mooi!


Qua lippenstiften heb ik twee kleuren die ik heel vaak pak, ik wissel ze dan ook af. Dat zijn Velvet Teddy en Twig van Mac. Velvet Teddy is een hele mooie nude kleur en Twig is een mooie oudroze kleur. Beide zijn matte lipsticks, en dit zijn dan ook echt mijn favorieten.

De wimpers van Queen Tarzi x Dilan Sabah heb ik sinds pas. Sinds ik ze heb, heb ik ze eigenlijk heel vaak gedragen. Ze zijn wat heftiger, maar ik vind dit bij full make-up echt zo mooi staan. Vooral de ruimte tussen de plukjes van de wimpers geeft een heel mooi effect.


Wat is jullie favoriete product?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.