FAV RED LIPPIES

donderdag 21 maart 2019

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik een artikel voor jullie over mijn favoriete rode lipsticks. Persoonlijk vind ik rood een hele mooie kleur, en heb ik heel veel verschillende kleuren rood in mijn collectie. Voor iedereen is er een bepaalde kleur rood die mooi staat. Lees en kijk snel verder om te zien wat mijn favoriete rode lipsticks zijn.Van boven naar onder zijn dit:
Tatouage Couture Matte Satin nummer 1 van Yves Saint Laurent
Deze heb ik laatst gekocht, en hier heb ik een volledig artikel van geplaatst. Dit is een liquid lipstick die met een matte/satin finish opdroogt. Hij is supermooi en blijft de hele dag mooi zitten. Dit is echt de perfecte standaard knalrode kleur die in je collectie moet hebben.

Rouge Pur Couture nummer 13 Yves Saint Laurent
Dit is een prachtige oranje-rode kleur met een lichte glans. Deze vind ik vooral heel mooi in de zomer of in het voorjaar, en op vakantie neem ik deze ook altijd mee. Dit is een hele zomerse kleur rood.

Mac Russian Red
Mac Russian Red is een hele basic kleur rood, deze is heel mooi mat. Dit is echt de meest standaard kleur rood, maar ik vind hem echt prachtig. 

Rouge Allure Velvet 56 Chanel
Deze rode kleur van Chanel heeft ook weer een bepaalde kleur rood, die toch weer iets anders doet. Ik vind deze ook heel mooi, de finish is semi-matte, dat houd in dat die niet volledig mat is. Dit vind ik zelf persoonlijk heel mooi aan deze kleur.

Bobbi Brown Old Hollywood
De naam zegt het al, dit is echt een Old Hollywood kleur. Het doet mij zeker aan Marilyn Monroe of aan bepaalde Hollywood films denken. Deze kleur is prachtig!


Zoals je ziet heb je ontzettend veel verschillende kleuren rood, sommige zullen het verschil niet zien, maar elke kleur rood heeft zo zijn eigen ondertoon en aparte kleur.


Wat is jullie favoriete rode kleur?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.