Chanel Poudre Lumière highlighter: 20 Warm Gold

dinsdag 19 maart 2019

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik een artikel voor jullie, over een van de meest geliefde producten: een highlighter! Ik ben dol op highlighter, en deze ontbreekt bij mij écht niet in mijn make-up routine. Vrijdag heb ik een nieuwe gekocht, ik kon het echt niet laten, dit pareltje van Chanel ziet er zo mooi uit.. Dit is de Poudre Lumière in de kleur 20 Warm Gold. Ben je al benieuwd naar deze highlighter? Kijk en lees dan snel verder. Oja, je zult versteld staan van de swatch..
Het uiterlijk van de producten van Chanel zijn altijd mooi. Zoals je hierboven zit is het like always het mooie zwart-witte doosje. Basic, maar zo mooi. De highlighter zelf ziet er ook heel mooi uit, de letters van Chanel staan er in gedrukt, kortom het is weer een pareltje.Chanel heeft er een kwastje bij gedaan, dit is heel handig wanneer je hem mee neemt, even snel bij wil werken en ga zo maar door. Het kwastje verraad al dat ik helaas niet kon wachten om hem te gebruiken. Het is een prettig kwastje, maar zelf pak ik toch sneller mijn highlighter kwast. Maar, hij doet het goed!


En natuurlijk, het beste moet je voor het laatst bewaren, de swatch! De highlighter is zo mooi en zo gepigmenteerd, ik ben er echt dol op. Mijn gehele highlighter collectie bestaat zowat uit goude teinten, maar ik ben er echt verliefd op. Toen ik in de winkel stond en deze zag, kon ik hem echt niet laten liggen. Nu snappen jullie vast wel waarom!

De highlighter is een crème-poeder textuur, dit voelt heel zacht aan en maakt het heel prettig om de highlighter aan te brengen. Ook zie je dat die het licht heel mooi weerkaatst.

I love it!

Wat vinden jullie van deze highlighter?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.