YVES SAINT LAURENT TOUCHE ÉCLAT HIGH COVER STYLO CONCEALER

dinsdag 19 februari 2019


Goedemorgen lieve lezers. Afgelopen week zag ik dat Yves Saint Laurent een nieuwe versie heeft van de Touche Eclat concealer. Deze is namelijk met high coverage. Ik heb de Touche Éclat concealer al vaker gebruikt, erg mooi, maar persoonlijk hou ik meer van meer dekkende concealers. Toen ik deze concealer voorbij zag komen, stond ik natuurlijk al te springen. Op dat moment wilde ik hem natuurlijk meteen hebben! Toen ik s'avonds thuis kwam, had mijn moeder een cadeautje voor me, zo lief! En drie keer raden, het was deze concealer. Lees snel verder voor meer informatie.De Touche Éclat concealer werkt op een hele prettige manier. Je zult namelijk niet snel teveel van het product verbruiken. Normaal met pompjes heb je vaak teveel van het product, en kan je het bij wijze van spreken 'weggooien'. Dit is super zonde.

Onderop zit namelijk een knopje, deze druk je in, en vervolgens komt er bovenin een druppel uit. Vaak gebruik ik 1 a 2 van die 'druppels'. Ik breng ongeveer 3/4 streepjes aan onder m'n ene oog en hetzelfde doe ik aan de andere kant. Vervolgens verspreid ik hem met mijn beautyblender, en geloof me hij is prachtig. De 'normale' Touche Eclat was al mooi, maar deze is perfect voor mij. Door de mooie dekking heb ik heel weinig nodig en ziet mijn blik er altijd fris en fruitig uit. 


Bovenstaand zie je de kleur van de concealer. De kleur is 1 Vanilla, dit is de lichtste kleur. Met concealers neem ik altijd de lichtste kleur, omdat ik dit zelf het mooist vind. Op de foto kun je ook zien hoe mooi dekkend dit is, dit is allemaal met 1 klein druppeltje. Ik vind hem echt prachtig!

Momenteel is er bij Douglas een leuke actie. 25% op alle make-up van Yves Saint Laurent. De concealer kun je nu dus kopen voor 30,65 in plaats van 40,75.

Wat vinden jullie van de Touche Éclat concealer?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.