URBAN DECAY ON THE RUN PALETTE: BAILOUT

donderdag 21 februari 2019


Goedemiddag lieve mensen, vandaag heb ik een extra artikel voor jullie! Urban Decay heeft onlangs drie mini paletten uitgebracht, namelijk de On the Run paletten. Deze drie zijn: Shortcut, Bailout en Detour. Shortcut bevat hele mooie rozige/rode tinten, Bailout zijn nude tinten met een mooie paarse tint en Detour bevat nude tinten en een mooie turqoise tint. Ik heb gekozen voor Bailout, en die ga ik vandaag aan jullie laten zien!

Hoe leuk én hoe mooi is dit palette! De kleur Vice viel mij eigenlijk meteen op, een hele mooie diepe paarse kleur. Verder ben ik altijd al een fan van nude kleuren, dus dit is gewoon een heel leuk item om te hebben. Sowieso ben ik erg tevreden over de paletten van Urban Decay, ondertussen liggen er al een aantal in mijn la, en het zijn echt mijn favorieten. De kleuren zijn supermooi op elkaar afgestemd, in elk palette opnieuw, en enorm gepigmenteerd.


Hieronder kun je lezen hoe Urban Decay de kleuren zelf beschrijft:

SKIM: zachte crème demi-matte shade
BAILOUT: neutrale nude perzik matte shade
FAITH: medium warme, bruine nude matte shade
REBOUND: rijke chocolade bruine demi-matte shade
CHOPPER: koper met zilveren microglitter shade
DOUBLE UP: diepe bruine glitter shade
PICKUP: matte lavendel met roze microglitter shade
VICE: diepe aubergine shimmer shade


Wow, hoe mooi! Zoals ik eigenlijk al zei, in andere woorden, de oogschaduw paletten van Urban Decay stellen je nooit teleur! Zowel de nude kleuren als de mooie paarse kleur vind ik geweldig; I love it! Ik kan ook niet wachten om de paarse kleur in een mooie look te verwerken.

Hoe vinden jullie dit schattige maar prachtige palette van Urban Decay?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.