(UPDATED) SKINCARE ROUTINE

donderdag 28 februari 2019

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik voor jullie mijn updated skincare routine. Dit houd in, dat dit mijn standaard producten zijn die ik gebruik; en waar ik dus niet vanaf wijk. Sterker nog, met deze producten ben ik al lichtelijk in paniek als ik er aan denk dat ik een dagje zonder moet en haal ik een nieuwe voor ze écht op zijn. Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik gebruik en hoe ik het gebruik, enjoy!Met de Hydra Beauty Gel Créme is het een lange tijd geleden begonnen, ik denk zo'n 2 a 3 jaar geleden. Ik had deze al een tijdje op het oog, maar twijfelde ook wel een beetje. Uiteindelijk heb ik hem toen een keer gekocht voor op vakantie. Ik ben dol op hydraterende producten én dit is ook nog een gel wat ik zelf heel prettig vind. Ik vind deze persoonlijker fijner als de normale creme.

Sinds ik aan deze creme begon ben, kan ik niet meer zonder. Ik gebruik hem twee keer op een dag, in afwisseling met het masker. De creme is heel luchtig, ruikt heel lekker en doet precies wat ik wil/verwacht.Na de creme wilde ik natuurlijk graag meer proberen van de hydra producten van Chanel. Ondertussen zit dit masker ook al een langere tijd in mijn routine. Het masker doe ik ongeveer twee keer in de week 's avonds op voor het slapen. Het is een heel prettig hydraterend masker, dat je er niet af hoeft te wassen. Zelf als ik wakker word, voelt mijn huid nog heel lekker aan: persoonlijk vind ik dat heel fijn.Deze tonic is erbij gekomen, toen Chanel een tijd geleden, de verzorgingsproducten ging vernieuwen. Er zijn toen een aantal nieuwe producten bijgekomen, waaronder deze. Hiervoor gebruikte ik de Lotion Douceur van Chanel, alleen werd mij verteld dat de Le Tonique de vervanger daarvoor was geworden. Nu ben ik ondertussen al mijn tweede flesje aan het verslijten. Ik ben oprecht dol op deze tonic en hij geeft je een enorm fris gevoel!En als laatste, de cleansing cream-to-foam. Deze is er toen ook nieuw bijgekomen werd mij verteld. Dit product vind ik zelf heel fijn omdat het vrij 'dik' is en het tijdens het schuimen ook niet té luchtig wordt. Ik vind dit juist heel prettig omdat ik dan echt het idee heb dat ik voel dat mijn gezicht enorm goed schoongemaakt wordt. Door de substantie lijkt het net alsof je met 'wolkjes' over je gezicht heen gaat, het voelt ontzettend zacht aan op je huid. Het enige nadeel is, want ik moet natuurlijk altijd eerlijk blijven, dat ik niet zo'n fan ben van de geur. De andere producten hebben hele frisse geuren, en het is niet dat ze vies ruikt, maar qua geur is het gewoon niet helemaal mijn ding. Gelukkig haalt de rest van het product dat volledig op.

Nu heb ik nog niet alles genoemd wat ik voor mijn gezicht gebruik, dit is omdat ik over bepaalde producten nog niet echt een vaste favoriet heb gevonden of nog niets heb gevonden waarvan ik het écht geweldig vind.

Wat is jullie favoriete skincare product?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.