NIEUWE FOUNDATION & PRIMER

dinsdag 26 februari 2019

Goedemiddag lieve lezers. Ik ga nu alweer een tijdje om de paar weken onder de zonnebank.. Wat betekend dat mijn foundation niet meer matchte. Nu wilde ik eigenlijk mn favorite van Giorgio Armani halen, maar ik dacht: laat ik eens wat anders proberen. Ik vind deze namelijk ook erg mooi! Dus ik heb de Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat foundation gehaald, en de All Hours Primer. Benieuwd hoe deze foundation is? En welk verschil het maakt met én zonder primer? Lees dan snel verder.Dit is de Le Teint Touche Eclat foundation in de kleur B50 Honey. De foundation heeft een mooie dekking, die je zelf op kunt bouwen, en geeft een stralende gezonde look. Ik vind hem heel fijn, voor zowel doordeweeks als in het weekend. Hij stemt ook heel erg mooi af met de Touche Eclat High Coverage concealer. De foundation breng je heel makkelijk aan; ik doe dit zelf het liefst met een beautyblender, maar eigenlijk zit die al snel goed op je gezicht.De All Hours Primer was voor mij ook weer iets volledig nieuws. Ik vind het zelf namelijk altijd wel prettig om een primer te hebben van hetzelfde merk als mijn foundation, ik denk dat het gewoon tussen mijn oren zit, maar ik heb het idee dat dit beter op elkaar afstemd. Deze primer is heel vloeibaar, je hebt er heel weinig van nodig, en wat mij verbaasde is dat je hem absoluut niet voelt zitten. Normaal gesproken voel ik wel dat ik een primer op mijn gezicht heb zitten, nadat ik hem heb aangebracht; maar bij deze echt absoluut niet. 


Links is de foundation zonder primer, rechts de foundation met primer. Ik dacht eigenlijk dat ik het verschil niet zou kunnen laten zien op mijn hand, maar je ziet een enorm goed verschil. Je ziet dat rechts er nog beter uitziet. Ik ben in ieder geval erg blij met deze combi!


Welke foundation gebruiken jullie op dit moment? Gebruiken jullie altijd een primer?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.