NETFLIX & CHILL: LETS GET SPANISH

donderdag 14 februari 2019

Goedemorgen lieve mensen. Ik denk dat ondertussen drie kwart van Nederland een Netflix account heeft, of deelt, en zich altijd weer af vraagt: 'Wat ga ik nu eens kijken?'. Daarom heb ik besloten om een aantal keer een leuke post te maken over een aantal categorieën. Vandaag heb ik gekozen voor Spaanse, of Spaans gesproken, series. Ik zelf ben er namelijk dol op! Ben je benieuwd welke leuke series hier allemaal onder vallen? Een van mijn favoriete series staat hier namelijk ook tussen.


Laat ik maar gewoon beginnen met mijn favoriet. Las Chicas Del Cabel. Ik moet zeggen, dit is wel écht een vrouwenserie, maar ik vond deze echt geweldig. Ik heb het nieuwe seizoen ook in twee dagen afgekeken. Deze serie gaat terug naar de jaren twintig in Spanje en speelt zich af in Madrid. Het gaat over vier vrouwen die op dat moment bij een grote telefooncentrale werken. Er gebeurd hier ontzettend veel, en ik wil eigenlijk niet teveel verklappen, maar hij is echt geweldig. De geheimen die ze met zich mee dragen, de romantiek, het hele sfeertje eromheen.. Alles is leuk aan deze serie!

Fugitiva is vooral een hele spannende serie. Dit gaat over een vrouw die slachtoffer is geworden van huiselijk geweld. Vervolgens wil ze zichzelf en haar gezin beschermen tegen haar man, en wat ze hier allemaal voor gaat doen is zo spannend. Vanaf de eerste aflevering begint het al ontzettend spannend. Het begint namelijk allemaal met een ontvoering. 

La Casa De Las Flores is ontzettend leuk als je een keer een wat luchterige serie wil kijken. Deze serie bevat drama en humor, wat ik persoonlijk wel leuk vind. Zeker om ook even gezien te hebben. Ik moest aan het begin enorm 'wennen' aan de serie, maar eindstand vond ik het zo jammer dat deze afgelopen was. Het is een Mexicaanse serie die zich ook afspeelt in een bloemenwinkel in Mexico. Deze bloemenwinkel is van een gezin dat ontzettend veel drama mee maakt. Denk aan een dochter die verhuist naar Londen, een vader met een minnares en ga zo maar door. Alles wat fout kan gaan, gaat hier compleet fout.. Wat het stiekem ook wel erg leuk maakt om te kijken. 

De serie die zich afspeelt in 1905, Grand Hotel is ook zeker het kijken waard. Het hotel ligt aan de rand van een stad waar eigenlijk helemaal niet veel gebeurd; Cantaloa. Het begint allemaal als iemand op zoek gaat naar zijn vermistte zus. 

La Casa De Papel blijft ook wel altijd een grote favoriet. Ik kan gewoon écht niet wachten tot hier een nieuw seizoen van uit komt. Hoe snel ik deze serie af heb gekeken, ik heb geen idee. Ik weet wel dat ik ieder moment dat het kon, meteen aan het kijken was. Dit gaat namelijk over de grootste roof ooit. Wat is jou favoriete Spaanse serie?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.