IM BACK!

maandag 11 februari 2019

Goedenavond lieve mensen. Na een lange tijd stil te hebben gestaan, heb ik besloten om weer vaste dagen te gaan bloggen. Mijn bedoeling is om elke dinsdag en donderdag weer een artikel te plaatsen. Ondanks dat ik het momenteel erg druk heb, wil ik er toch weer tijd voor vrij maken om dit te kunnen doen. Ik heb voor Instagram ook weer allemaal nieuwe idee├źn, en hier boven kun je ook de eerste foto met mijn nieuwe filter bekijken! Love it! Ook heb ik weer leuke story templates die ik ga gebruiken, en ga zo maar door. Waar ik de afgelopen tijd tot op heden zo druk mee bezig ben (geweest)? Dat kun je hier lezen.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding als secretaresse. Zoals sommige mensen weten is school bij mij, aan het begin, niet helemaal vanzelf gegaan. Ik ben nog weleens geswitcht, heb een stapje terug gedaan, maar eindelijk ben ik waar ik wil zijn. Ik doe een opleiding van een beroep dat ik met liefde uitoefen en hoop daar dit jaar mijn diploma van te behalen. Ik heb wel al een diploma in the pocket, maar had besloten om daarna nog niet te stoppen.

Na dit jaar wil ik graag gaan werken/leren of fulltime gaan werken. Ik merk gewoon dat het niet meer voor mij weggelegd is om 5 dagen in de week op school te zitten, en ik het werk in uitvoering vele malen leuker vind. 

Bij mij, zijn op dit moment, 6 van de 7 dagen gevuld. Ik ben op maandag werkzaam op mijn stage, dinsdag heb ik een schooldag en van dinsdag tot vrijdag ben ik ook op stage. De zaterdag en de eventuele gaatjes die ik tussendoor heb, ben ik aan het werk. Daar buiten om ben ik ook nog vaak de deur uit, want je sociale leven gaat ook gewoon door. Kortom, op dit moment ben ik enorm druk. Toch hoop ik elke week twee keer iets te kunnen plaatsen!

Ik hoop natuurlijk dat jullie weer met veel plezier gaan lezen, en dit berichtje delen!


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.