MAC PRO LONGWEAR PAINT POT: RUBENESQUE

donderdag 13 september 2018

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik weer een nieuwe review, dit keer over de Mac Pro Longwear Paint Pot in de kleur Rubenesque. Zoals jullie op de foto al kunnen zien, kon ik eigenlijk niet wachten om hem te gebruiken, en heb ik hem vervolgens ook al meerdere malen gebruikt. Kortom, dit is een hele positieve review. Kijk en lees snel verder voor meer details en foto's van dit mooie product.

Toen ik de kleur in het potje zag, werd ik al helemaal hebberig. Ik ben fan van dit soort kleuren, en kan er geen genoeg van krijgen. Ik gebruik deze Paint Pot voor op mijn oogleden, hij is mooi om als enkel product aan te brengen maar ook om hem bij een mooie ooglook aan te brengen. 

Wat Mac zelf zegt over dit product:

De pigmentatie is echt to die for en dat zonder enige primer of Fix +. Ik zie er een mooie rosé/goud-achtige kleur in. Ik ben echt verkocht, en gebruik hem dan ook graag in mijn ooglooks. De foto is niet bewerkt, en in het daglicht gemaakt.. Hier word je toch helemaal gelukkig van!


Wat vinden jullie van deze prachtige Paint Pot?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.