LETS TRY: LANCOME MINI SCRUB + MASK

donderdag 6 september 2018

Een tijdje terug kwam Lancome met deze mini's. Dit was om de nieuwe producten te kunnen proberen. Aangezien ik eigenlijk al mijn vaste huidverzorgings producten heb, was dit niet een must, maar goed het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en/of toe te voegen aan je verzorging voor wat afwisseling. Ik was erg benieuwd, dus besloot ik de mini's te proberen. Ik heb de Rose Sugar scrub en het Hydra Zen Jelly masker een tijdje gebruikt, en ga jullie hier vertellen wat ik er van vind.

ROSE SUGAR SRUB
Ik vind de scrub wel erg fijn, hij is vrij grof, en je voelt ook echt dat het een scrub is. Ik vind dat altijd erg prettig. Tijdens het scrubben wordt je huid ook wat warmer, en ruik je ook echt een suiker-achtige rozen geur. Na het scrubben heb ik ook meteen een fijn gevoel op mijn gezicht. De scrub kan er zeker nog wel eentje zijn, die ik misschien toch wel nog zou toevoegen aan mijn huidverzorging, altijd fijn wat afwisseling. 

HYDRA ZEN JELLY MASK
Het masker ruikt ook al erg lekker wanneer je de tube opent. Het is een hydraterend anti-stress masker, dat houd in dat het alle tekenen van vermoeidheid en stress in het gezicht verwijderd/verminderd. Het is een prima masker, maar niet mijn ding. Het masker wat ik nu zelf al lang gebruik is veel creme-achtiger en voller en dat vind ik persoonlijk voor mijzelf stukken fijner. Het gekke is dat mijn dagcreme dan integendeel weer een gel creme is. Ik ben gewoon een muts wat betreft.. Maar een ander vind dit masker misschien wel heel prettig!

Hebben jullie deze ook al geprobeerd?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.