IS IT WORTH THE HYPE? TOO FACED BETTER THAN ..

dinsdag 18 september 2018

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik weer een nieuwe post online, waarin ik de mascara van Too Faced review. Na elke keer filmpjes te hebben gekeken waarin deze mascara gebruikt werd, moest ik het ook maar eens proberen. Normaal gesproken, zit ik altijd vast aan 1 mascara. Sterker nog, ik gebruik al jaren dezelfde en niets anders! Toch was ik erg benieuwd geworden naar deze mascara, en besloot ik hem uit te proberen. Lees snel verder om te zien wat ik er van vind.

Laten we beginnen bij het begin. Je maakt de verpakking open en tuduuuuum daar is die dan! De verpakking op zich vind ik al erg leuk. Het is een leuke roze glimmende kleur, voelt mat aan en heeft een ontzettend leuk lettertype. 
Dit is het borsteltje. Ik dacht eerst even: 'Oh nee!!' Dit komt echt puur door het feit dat ik al jaren dezelfde mascara gebruik en dit borsteltje er weer zo anders uit ziet. Er zit een soort zandloper figuur in, wat er ook best leuk uit ziet.. Maar is het handig?

Aangezien ik zo slecht ben in het maken van foto's van mijn wimpers, ga ik jullie hier maar ontzettend eerlijk vertellen wat ik van deze mascara vind. Ik ben er ontzettend blij mee! De eerste keer dat ik hem gebruikte vond ik hem al heel fijn, omdat dit ook eindelijk een mascara is die ook echt iets wat met mijn wimpers doet. Het 'oh nee' gevoel bij het borsteltje was ook meteen weg, want ik kwam erachter dat deze vorm ook juist heel fijn is. Ik breng de mascara ook aan op de manier zoals aangeraden werd in de filmpjes. Je begint echt aan het onderste deel van de wimpers, en brengt de borstel krullend om hoog. 

Bij mijn wimpers, en dit komt echt zeer zelden voor, geeft die echt een heel mooi resultaat. Ik ben heel blij dat ik hem heb besteld om even af te wijken van mijn patroon, en deze nu ook in mijn kastje heb liggen!
Hier boven de ingrediƫnten van het product.
En hier nog even wat Too Faced zelf te melden heeft over hun gehypte mascara. Ik moet zelf ook zeggen dat Too Faced mij altijd al aantrok door de leuke verpakkingen etc, en ik heel blij ben dat ze het nu in Nederland verkopen. Ook ben ik erg benieuwd naar de Born This Way concealer, dus wie weet, zien jullie deze ook soon on the blog.


Wat is jullie favoriete mascara?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.