HOME DECO: INSPO

donderdag 20 september 2018

Lieve lezers, als eerste even, een hele goedemorgen. Vandaag is het alweer donderdag, dit betekend dat het einde van de week weer in zicht is. Een tijdje terug heb ik mijn kamer wat veranderd, en heb ik ook weer wat nieuwe spulletjes gekocht om het wat gezelliger te maken. Ik heb bij de Ikea ontzettend leuke dingen gevonden, die ik jullie graag wil laten zien. 


Toen ik deze zag, dacht ik yes dit is het. Ik vind dit zo ontzettend leuk! Ik vind cactussen sowieso erg leuk om mee te decoreren, maar deze 'stenen' cactussen zijn toch helemaal geweldig. Het heeft ook gewoon iets heel schattigs. Aangezien de rest van mijn kamer grijs met wit is, vind ik dit wel heel leuk om het een beetje te breken.

En deze nep plantjes vind ik ook wel heel cute. Je zult nu vast denken dat ik te lui ben om echte planten te kopen en water te geven, en misschien heb je ergens wel gelijk. Maar goed, echt of nep, ik vind ze gewoon ontzettend leuk!
Maar, niks kan natuurlijk tippen aan een bos echte bloemen. Ik vind rozen zelf altijd heel mooi, en over dat luie gedrag gesproken; rozen zijn ook vrij makkelijk te onderhouden. Persoonlijk vind ik dat echte bloemen toch wel het mooiste zijn.


Wat vinden jullie van deze spulletjes?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.