12O718 | SUMMER READY

donderdag 12 juli 2018

Lieve lezers, I'm back. Na een lange en drukke periode, heb ik besloten om weer aan mijn blog te gaan werken. De zomer komt er weer aan, sterker nog, het is alweer zomer. Wanneer het zomer is, is het weer tijd om nieuwe spullen in te slaan. Niet alleen qua kleding, maar ook voor het haar en het gezicht. Ik heb laatst wat nieuwe dingen gekocht, die in het algemeen heel fijn zijn en die je ook zeker dit seizoen een hoop extra toevoeging geven. Ik ga jullie er hier wat meer over vertellen.Om te beginnen: een nieuwe zomerkleur voor de lippen. Niet het belangrijkste, maar goed, elke make-up liefhebber zal mij goed begrijpen. Je hebt waarschijnlijk al tientallen prachtige zomerkleuren, maar toch ben je weer toe aan wat nieuws. Dit zijn daarbij ook mijn eerste aankoopjes van Charlotte Tilbury. Ik heb namelijk een prachtige lipstick met een geweldig potlood gekocht. De lipstick is een zachte peachy/rozige kleur. Ik vind dit echt de perfecte kleur voor dit seizoen. De lipstick is matte, en hydradeert de lippen. Je krijgt dus geen droge lippen, ondanks dat hij mat is. Hij blijft er mooi op zitten, en dat hij hydradeert is ook zeker te merken. Ook is mij daarbij een my lips but better potlood aangeraden. Dit potlood staat geweldig in combinatie met de lipkleur, maar beide producten zijn ook prachtig wanneer je ze los van elkaar draagt. Zowel de lipstick als het potlood, draag ik sinds ik ze heb dagelijks. Het is echt een beetje mijn favoriete combi van deze tijd aan het worden (al veranderd mijn favo combi qua lippen best vaak).

De producten zijn beide van Charlotte Tilbury. De lipstick is de Matte Revolution lipstick in de kleur Sexy Sienna, en het potlood is de Lip Cheat in de kleur Supersize Me. De naam zegt het eigenlijk al, het potlood maakt je lippen nog mooier dan dat ze al zijn.
Een hydraterend masker kan bij mij ook niet ontbreken. De mensen die mij al wat langer volgen, of wel eens op mijn Instagram spieken, weten dat ik sowieso een groot fan ben van de verzorging van Chanel. Zeker de hydra beauty lijn, is gewoon een geweldige lijn. Dit masker stond dus ook zeker nog op mijn lijstje. Nu ik hem heb, weet ik zeker dat ook deze in mijn vaste routine zal blijven. 

In het algemeen zijn hydraterende producten gewoon everything. Tenminste, voor mijn huid sowieso. Maar op de zomerdagen waar je al een heerlijk kleurtje hebt gekregen, vind ik het zelf altijd lekker om gewoon even mijn huid goed te verzorgen en vervolgens enkel wat mascara aan te brengen. Het fijne aan dit masker is dat je hem er ook niet af hoeft te wassen. Hij laat geen waas achter, en je gezicht ziet er meteen al mega gezond uit. Ik vind het zelf ook fijn om dit masker aan te brengen voor het slapen gaan. Kortom, ik ben fan!
Ook dit product is weer iets, wat blijvend zal zijn. De leave in conditioner van Balmain is geweldig. Ik heb ontzettend dik haar, en wil dit altijd zo gezond mogelijk houden. Het kost me veel tijd en moeite, maar wanneer het gedaan is kan ik er zo van genieten. Deze leave-in conditioner, is dus voor mij in het algemeen een geweldig product. Ik gebruik hem nu pas een korte periode maar ik merk gewoon dat dit voor mijn haar veel doet. En zeker (daar gaan we weer), met de zomerse dagen, is het heerlijk als het haar gehdyradeert wordt door middel van een heerlijke leave-in conditioner. Door de zon en de zee kunnen je punten soms wat beschadigen, en dat is dit toch wel de redder in nood.

Qua lichaamsproducten ben ik nog flink om me heen aan het kijken. Ik weet echt nog niet welke olie etc. ik deze zomer wil gaan gebruiken, maar tips zijn altijd welkom. 


Hebben jullie nog producten die jullie juist deze zomer extra toevoeging bieden?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.