070218 | MY FAV PINK LIPPIES

woensdag 7 februari 2018

Goedenavond lieve lezers. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie waarin ik mijn favoriete roze lipsticks/glosses laat zien. Roze is een kleur waar ik, om het zo maar te zeggen, een haat-liefde relatie mee heb. De ene periode vind ik roze geweldig, en de andere periode gebruik ik gewoon echt geen roze. Maar toch merk ik, dat wanneer ik het gebruik na een lange tijd, ik er altijd weer helemaal blij van wordt. De laatste tijd gebruik ik ontzettend veel roze kleuren, en daarom wil ik graag met jullie mijn vier favorietjes delen.

De swatch helemaal links op mijn hand is de Lip Maestro van Giorgio Armani in de kleur 500 Blush. De mensen die mij op Snapchat hebben zullen vast denken: 'Maar die heb je een aantal dagen geleden toch pas gekocht?' Nou hier komt het verhaal. Een tijdje terug heb ik hier een tester van gehad, ik heb deze echt tot op de laatste druppel opgemaakt en heb hem toen meteen gekocht. Deze kleur pak ik zo vaak, en heb hem de laatste paar dagen echt elke dag op. De lipstick heeft een fluwelen finish, waar door je lippen ontzettend zacht aanvoelen. In de formule van deze lipstick hebben zij namelijk parelmoer deeltjes gebruikt, om de finish nog meer te versterken. De Giorgio Armani Lip Maestro is te verkrijgen bij de Bijenkorf (ook online) en sinds kort ook bij Douglas geloof ik. 

Daarnaast zie je de kleur Backtalk, dit is een liquid lipstick van Urban Decay. Deze lipsticks hebben een comfort matte finish en drogen ontzettend mooi op. Ze zijn ontzettend gepigmenteerd en ook nog eens waterproof. Hij blijft hier door, hoe dan ook, ontzettend mooi zitten. De kleur is een beetje te omschrijven als oud-roze. Ik zelf vind dat wel erg mooi, zeker wanneer die ook nog eens matte opdroogt. 

De volgende is nummer 140 Amoureux van de Rouge Allure Ink lipsticks van Chanel. Een subtiele roze kleur, die je heel fijn en makkelijk aan kan brengen. Buiten het feit om dat de kleur heel mooi is, voel je de lipstick ook echt niet zitten op je lippen. Ook deze is erg gepigmenteerd, en glijd heel erg soepel op je lippen waar door het maar een kleine moeite is om je lippen een kleurtje te geven.

En at last, but not at least, iets waarvan ik dacht dat het nooit mijn favoriet zou worden: een ontzettend shiny lipgloss van Tom Ford. Ze noemen het ook een Ultra Shine lipgloss. Ik heb deze in nummer 10 Tawny Pink. De naam Ultra Shine is er niets voor niks, want na deze aangebracht te hebben, heb je zo'n ontzettend mooie blijvende glans over je lippen heen. Je hoeft er ook niet perse een lippenstift onder aan te brengen omdat de lipgloss zo gepigmenteerd is. De volledige kleur is goed aanwezig op de lippen, en is ook echt niet doorzichtig. Zoals ik al zei, ik had nooit gedacht dat lipgloss een favoriet van mij zou gaan worden.. Maar deze zijn echt geweldig. Zowel de formule als de kleur, ik ben er gek op.


Wat is jou favoriete roze lipstick? Let me know!Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.