120118 | 1378 euro sparen in 2018

vrijdag 12 januari 2018


Goedemorgen lieve lezers. Het is vandaag vrijdag en ik vond het eigenlijk wel weer tijd voor een leuke lifestyle post. Vandaag heb ik namelijk een artikel over 'sparen'. Ik denk dat namelijk iedereen spaart of wel eens ergens voor spaart, maar ik heb nu een hele leuke manier gevonden om te sparen en wilde hem graag met jullie delen. Dus voor de spaarliefhebbers, lees snel even verder om te zien hoe jij dit jaar 1378 euro kunt sparen.


Ik ga het jullie heel simpel uitleggen, het is ook net zo simpel als dat er er staat. Een jaar bevat namelijk 52 weken, je kunt hoog of laag springen maar het is nu eenmaal zo. Op een blaadje zet je dan de cijfers 1 tot en met 52. Deze kun je het beste in kolommetjes zetten zodat als je een van de getallen doorkrast, het heel overzichtelijk is.

Goed, je hebt nu 52 cijfers op een blaadje staan, namelijk het nummer van elke week in 2018. Maar hoe werkt het nu?

Je moet elke week gaan zien als geld. Week 1 is dus 1 euro, week 6 is 6 euro en ga zo maar door. Wat je nu gaat doen is elke week een bedrag opzij leggen. Je kan beginnen bij het begin, dus de eerste week van 2018 1 euro, de tweede week 2 euro en ga zo maar door. Maar wat nog handiger is: kijk gewoon wat je die week kwijt kan. Kan je bijvoorbeeld deze week wel 100 euro sparen? Dan kan je bijvoorbeeld op je blaadje al week 52 weg kruisen, week 8, en week 40. (52+8+40=100). Elke week leg je dus een bedrag weg tussen de 1 en 52 euro (of meer zoals hierboven) en streep je deze weg. 

Als je van elk cijfer het bedrag hebt weggelegd, heb je aan het einde van de rit maar liefst 1378 euro! 

Ik vond het eigenlijk heel leuk klinken dit spaarsysteem en wilde het graag even met jullie delen.
Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.