080118 | NEW DIARY

maandag 8 januari 2018

Goedemorgen lieve lezers. Als een nieuw jaar begint, voor een planfreak zoals ik, betekend dat: zo snel mogelijk nieuwe spullen inslaan. Zoals een agenda, dagelijkse planners, maandelijkse planners to do lijstjes en ga zo maar door. Ik heb dit eigenlijk allang al moeten doen, maar goed; de agenda is er. Ik heb een hele fijne overzichtelijke agenda van Paperfuel. Ik ben deze eigenlijk zomaar tegen het lijf gelopen en vind hem echt super. Voor de planfreaks onder ons, kijk en lees snel verder zodat ik jullie meer kan laten zien.

De binnenkant ziet er al zo minimalistisch en overzichtelijk uit: je wilt gelijk beginnen met schrijven. De teksten zijn allemaal gemaakt door middel van handlettering. Ik zelf kan dit echt niet, maar de mevrouw van Paperfuel namelijk Karin Luttenberg kan dit perfect. Ik wilde dat ik dit kon. Ze heeft ook verschillende boeken uitgebracht hoe je dit kan leren. Maar kortom: zo fijn dat deze agenda zo simpel is, maar de teksten er zo creatief uitzien. De tijden staan er bij en dat vind ik ook heel prettig.
Ook heb ik meteen een paar mooie markers en pennen gekocht. Ik vond het hele mooie aparte kleurtjes, en heb besloten alles een beetje met elkaar te matchen. Dat maakt het allemaal nog leuker om dingen op te schrijven.


Zijn jullie al voorbereid qua planners, agenda's etc op het nieuwe jaar?Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Ik ben nog op zoek naar een leuke agenda, maar nog steeds heb ik 'm niet gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.