050117 | CHANEL COCO NOIR

vrijdag 5 januari 2018

Goedemorgen lieve lezers. Hier is mijn eerste officiƫle post van het nieuwe jaar: 2018. En hoe kan je beter beginnen dan met zoiets mooi als dit? Een heerlijke parfum van Chanel. Na de kerstdagen ben ik namelijk de stad in gegaan, en na een tijdje rond gelopen te hebben was ik er uit: laat ik mezelf nou weer eens trakteren op een lekker luchtje. Ik was eigenlijk even bij Chanel aan het rond kijken voor mijn gezichtsverzorging, maar toen dacht ik: 'Oja, een luchtje!'. Ik heb ook meteen een goede keuze kunnen maken, en ben verkocht.


Na een aantal luchtjes geprobeerd te hebben was ik er uit. Ik heb wel even staan praten en staan denken, want er waren meerdere geuren die ik erg lekker vond, en ik moet hem ook altijd even laten 'intrekken' zodat ik goed kan ruiken hoe die is op mijn huid. Wat ik sowieso fijn vind aan Chanel is vaak dat het wat zwaardere aanwezige geuren zijn, en daar ben ik sowieso dol op.

Ik heb gekozen voor Coco Noir. Deze beviel mij toch het meeste van alles wat ik geroken had. Ik weet niet hoe ik het uitleg, maar ik vind de flacon heel toepasselijk bij de geur.

Wat Chanel zelf over deze geur zegt?

Voor het 'ultieme' effect kun je ook nog de douchegel en de bodycreme halen. De geur is echt heerlijk, en ik vind hem ook echt bij mezelf passen. Bij mij is het het vaak helemaal of gewoon helemaal niet, maar bij deze geur wordt ik al gelukkig als ik weet dat ik hem weer op ga spuiten.

Je kunt hem in 35, 50 en 100 ml verkrijgen. Ik zelf heb meteen voor de 100 ml gekozen, aangezien ik de andere formaten zo 'weggespoten' heb om het zo maar te zeggen. Al moet ik zeggen dat je van een geur als deze maar twee spuitjes nodig hebt; al moet ik dat ook nog even duidelijk tegen mezelf zeggen. De 35 ml kost 77 euro, de 50 ml kost 103 euro en de 100 ml kost 146 euro. Je bent dus als je het zo bekijkt wel het voordeligst uit met de 100 ml, als je het per ml gaat bekijken.


Zijn jullie bekend met de geuren van Chanel? Zo ja, wat is jullie favoriet?


Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen

  1. Heb zelf niks van Chanel, maar de geur lijkt me heerlijk en klassiek!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker! Dit is mijn eerste geur van Chanel en hij is inderdaad heel klassiek, love it!

      Verwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.