291217 | NIEUWE LAY-OUT EN PLANNING 2018

vrijdag 29 december 2017

Goedenavond lieve lezers, 2018 staat alweer voor de deur. Dat betekend: een nieuw jaar, nieuwe voornemens en een mooi terugblik op het afgelopen jaar. Ik heb in ieder geval een erg leuk jaar gehad, en voor mijn gevoel is het voorbij gevlogen. Ik heb hier wat dingetjes om jullie up to date te houden over hoe of wat met mijn blog.

Ik heb (zoals jullie zien) sinds vandaag een nieuwe lay-out. Waarom? Ik ga in 2018 weer helemaal perfect beginnen aan een nieuwe frisse start op mijn blog en Instagram. Een nieuwe lay-out, voor zowel mijn blog als Instagram. Over mijn Instagram ben ik er nog niet goed over uit hoe of wat ik hem wil hebben, maar dat komt vast wel goed. 

Vanaf 2018 ga ik elke maandag & vrijdag een artikel online zetten, misschien dat de woensdag er ook nog bij komt. Ik ga in ieder geval voor mezelf een MEGA duidelijke planning maken over hoe ik dit ga aanpakken, en ben alweer aan het rond neuzen voor nieuwe planners.


IEDEREEN ALVAST EEN HELE FIJNE JAARSWISSELING.

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.