071217 | MOST USED PRODUCTS OF 2017

donderdag 7 december 2017

Goedenavond lieve lezers. Alweer een post, wat betreft dit afgelopen jaar, namelijk 2017. In dit jaar heb ik weer ontzettend veel nieuwe producten uitgeprobeerd en ontdekt, en deze wil ik graag met jullie delen. Dit zullen allemaal producten zijn die ik in 2018 ook zal blijven gebruiken, en waar ik eigenlijk niet meer zonder kan. Ze zitten gewoon in mijn standaard routine. Wie weet zoek je zelf nog wat mooie producten voor de kerst, misschien dat je hier nog wat tussen vind, want dit zijn echt mijn ultimate favorites. Lees snel verder om te zien wat mijn favorieten van het afgelopen jaar zijn.

CHANEL HYDRA GEL CREME
De Chanel Hydra Gel creme gebruik ik pas sinds dit jaar, maar is voor mij echt de meest fijne creme die ik ooit heb gebruikt. Zeker zo voor het slapen gaan, na het douchen, als je wakker wordt en ga zo maar door; deze creme is gewoon ALTIJD heerlijk. Ik ben gegaan voor de gel versie omdat ik het heel fijn vind om dit aan te brengen. Deze creme hydradeert de huid en geeft de huid de hele dag door een heel fijn gevoel. Ook zit er een spateltje bij, waardoor je niet met je handen in het potje hoeft te gaan. Dit is hygiĆ«nischer, en zo pak je ook niet meteen veel te veel van het product. 

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK
Sinds ik deze foundation gebruik, wil ik eigenlijk niet anders meer. Ik heb tussendoor al eens andere foundations uitgeprobeerd, ik switch namelijk erg vaak. Maar, deze bleef telkens zo erg in mijn hoofd hangen dat ik besefte: 'Oke, dit is hem gewoon!'. Deze foundation heb ik al weer twee keer aangeschaft, en is nu gewoon mijn standaard geworden. Hij is echt dubbel en dwars het geld waard. Hij is met 1 laagje precies mooi, hij dekt maar toch natuurlijk. 

MAC REFINED GOLDEN BRONZER
Deze bronzer is denk al jaaaaaren mijn favoriet. Ik blijf hem kopen. Hij is echt ge-wel-dig. Altijd wanneer ik mijn gezicht 'wat op wil warmen' breng ik deze lichtjes aan en door de glitter die erin zit, is het een heel natuurlijk gezicht. Ik vind deze gewoon mega fijn en hij zit standaard elke dag in mijn make-up routine samen met de Hoola bronzer van Benefit.

BENEFIT HOOLA BRONZER
Deze zit ook al een behoorlijke lange tijd in mijn standaard routine. Na de Mac bronzer gebruik ik deze er overheen om te contouren. Ik vind deze echt heel fijn, zeker omdat hij mat is, en ik dat weer heel fijn vind om mijn contour mee aan te zetten. De lite versie vind ik persoonlijk veel te licht en is niet mijn ding.

CHANEL LE VOLUME DE CHANEL MASCARA
Ook deze heb ik al meerdere malen aangeschaft. Zowel waterproof als de normale, ik vind ze beide echt heel erg fijn. Ik heb van mezelf al niet echt fijne wimpers, maar vind toch wel dat deze mascara er het mooiste uit kan halen. Hij zit standaard in mijn tas, zodat als ik een keer make-ploos de deur uit ga, ik toch even snel mijn wimpers kan fixen. En met deze mascara maakt dit voor mij zeker een verschil.

MAC VELVET TEDDY
Mac Velvet Teddy is toch wel echt mijn favoriete lipstick van dit jaar. Dit is een lipstick die ik gewoon elke dag kan dragen, hij past overal bij, en hij staat gewoon altijd mooi. Ook dit is een lipstick die ik gewoon binnen een paar maanden volledig heb opgemaakt, en die ik gewoon dezelfde dag nog besteld heb toen die op was. Ondanks al mijn andere mooie lipsticks, kon ik er gewoon niet tegen dat deze op was. Dat zegt natuurlijk alweer genoeg. Ik denk dat deze nooit meer uit mijn stash verdwijnt.

TOM FORD SPANISH PINK LIPSTICK + TOM FORD TAWNY PINK LIPGLOSS
Na Velvet Teddy ging ik natuurlijk wel opzoek naar een nog mooiere combi. Zo ben ik zomaar ergens in het midden van het jaar mijn favoriete combi tegen het lijf gelopen qua lipproducten. De Tom Ford Spanish Pink lipstick zat samen met de Tom Ford Tawny Pink lipgloss standaard in mijn tas de laatste tijd. Hoe ik normaal gesproken een hekel had aan lipgloss, ben ik er door dit product spontaan weer van gaan houden. 

ANASTASIA MODERN RENAISSANCE
Dit is niet alleen mijn favoriete palette van dit jaar, maar ik vind dit gewoon het mooiste palette wat Anastasia heeft uitgebracht. Ik merk toch wel dat ik dit palette het vaakste pak. Alle kleuren zijn gewoon mooi, matchen goed, blenden mooi en zijn zo mega-gepigmenteerd. Ik ben er echt dol op. Echt, als ik 1 palette mocht kiezen dan zou dat echt deze zijn. Met deze kan ik zoveel kanten op.


Wat zijn jullie favorieten van het afgelopen jaar?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.