051217 | ITS THAT TIME OF THE YEAR

dinsdag 5 december 2017

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag is het alweer vijf december, en het begint echt al enorm op te schieten. Nog een paar nachtjes slapen en het is alweer een nieuw jaar. Ik denk dat de gemiddelde 'sinterklaas-vierder' de pakjesavond alweer achter de rug heeft, en de mensen nu alweer uitkijken naar de kerst. Ons huis staat in ieder geval al vol met lichtjes en gezelligheid, wat zeker heel fijn is als het zo vroeg donker wordt. Ineens is het toch niet zo erg om vroeg binnen te zijn, sterker nog, het is veel te warm binnen om de kou in te gaan. Ik heb vandaag een aantal producten die ik erg mooi vind voor deze tijd van het jaar. Denk aan bordeaux, glitters en ga zo maar door. Alles kan weer uit de kast getrokken worden. Ook heb ik een hele leuke holiday bucket list toegevoegd aan deze post, deze kan je zelf downloaden en uitprinten. Ook moet je hem volledig zelf invullen: hoe leuk is dat! 

SWEATERS
Simpele sweaters, of een hele foute kersttrui, alles mag weer uit de kast. Ik ben echt een grote liefhebber van sweaters, vooral als ik er helemaal in kan verzuipen. Hoe groter hoe beter, i love it!

BORDEAUX
De mooie donkerrode en bruine lakjes kunnen ook weer tevoorschijn komen. Ik zelf heb op dit moment, aangezien ik mijn nagels laat doen, tot midden december een mooie diepbruine kleur met een glittertje erin. In december ga ik zeker weer voor rood! Vorig jaar had ik een prachtige kerstbal-rode kleur op mijn nagels, en ik denk dat het dit jaar weer zoiets gaat worden. De lakjes die je hier boven op de foto ziet, vind ik ook geweldig. Nu zul je denken huh, je laat je nagels toch doen? Maar goed: i still got toes. Want ook de voetjes moeten er goed verzorgd uit zien, zeker als je met de feestdagen weer mooie hakjes aan wilt.

PARELTJES
ECHT geweldig. Ik heb al een mooie donkergroene trui kunnen scoren met pareltjes er op, en moet zeggen dat ik het zo schattig vind. Een simpele broek eronder met een leuk laarsje en het is helemaal af. Ook zie ik vaak sjaals met pareltjes etc, en het oogt gewoon zo leuk!

ZILVER
Ik persoonlijk ben meer van de warme kleuren wat betreft make-up, maar als ik dan zo nu en dan weer eens zilver gebruik, moet ik zeggen dat ik het toch wel erg mooi vind. Vooral de oogschaduw hierboven. Deze is ook zo makkelijk te gebruiken. Ik begin eigenlijk met allerlei grijze tinten, vervolgens breng ik deze vrij heftig aan; gewoon simpel met mijn vinger of een platte kwast met wat fix spray. Daarna blend ik het nog een keer in met de rest en voilla, je ogen springen er weer uit voor de rest van de dag.

Ook heb ik hier de holiday bucket list voor jullie. Deze is van Day Designer. Voor de planliefhebbers: neem hier zeker een kijkje. Ze hebben hier zoveel lijstjes die je uit kunt printen. I love it!
Wat zijn jullie favorieten rond deze tijd van het jaar?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.