011217 | DE LAATSTE DAGEN VAN 2017

vrijdag 1 december 2017

Goedemiddag lieve lezers, vanaf vandaag is het officieel december. In de decembermaand gaan we alweer aftellen naar het nieuwe jaar, of terwijl nog 31 dagen tot we het nieuwe jaar in gaan. Of er sneeuw gaat vallen, dat weet ik niet.. Maar het is in ieder geval weer de tijd voor de gezellige lichtjes en warme chocomel. Mijn jaar is in elk geval heel snel gegaan, en ik ben ook erg benieuwd hoe jullie jaar is gelopen. Hebben jullie nog leuke vooruitzichten, leuke terugblikken of goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ik in ieder geval wel!TERUGBLIKKEN 2017
Dit jaar heb ik ook een ontzettend leuke zomervakantie gehad, ik ben namelijk 3 weken in Tunesiƫ geweest; en ben daar op ontzettend veel verschillende plekken geweest. Ik heb een hele leuke vakantie gehad, waarvan de drie weken om zijn gevlogen. Ik hoop hier zeker nog een keer terug te komen.
Ook ben ik in mei nog een aantal dagen naar Turkije geweest. Dit was vooral even een paar dagen er tussen uit, en natuurlijk; even lekker de zon en de warmte opzoeken. Ook hier heb ik het weer heel erg naar mijn zin gehad. Ik bedoel, je vakanties zijn altijd hoogtepunten van je jaar, want er is niks beters dan even lekker op vakantie gaan.
Ook heb ik dit jaar mijn diploma behaald als secretarieel medewerker, en is er in plaats van mijn scootertje een leuk autootje voor in de plaats gekomen. Ik heb namelijk dit jaar ook mijn autorijbewijs gehaald! 

Voor mij was 2017 een heel mooi en vooral ook positief jaar. Ik kijk zeker uit naar 2018, maar hier heb ik natuurlijk ook goede voornemens voor.

GOEDE VOORNEMENS

1# - Stoppen met frisdrank en meer water gaan drinken.
2# - Sporten, of in ieder geval meer bewegen, aangezien je door de auto erg lui wordt.
3# - Meer aandacht besteden aan mijn blog, de foto's en mijn Instagram.
4# - Mijn schooljaar goed afronden. Hoe was jullie jaar en wat zijn jullie goede voornemens?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.